Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργασίες απεντόμωσης και μυοκτονίας σε κεντρικές οδούς των Δημοτικών διαμερισμάτων της Νήσου Άνδρου.
Οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εξασφάλιση ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους.
Οι εργασίες απεντόμωσης θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
 
Τρίτη, 02 Ιουλίου:Δ.Δ. Χώρας
Τετάρτη, 03 Ιουλίου:Δ.Δ. Χώρας
Πέμπτη, 04 Ιουλίου:Δ.Δ. Μπατσίου
Παρασκευή, 05 Ιουλίου:Δ.Δ. Γαυρίου
Δευτέρα, 08 Ιουλίου:Δ.Δ. Κορθίου
 
Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εργασιών Απεντόμωσης, παρακαλούμε:
1. Φροντίστε για την καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου από την προηγούμενη ημέρα. Απομακρύνετε σκουπίδια, λιμνάζοντα νερά και άλλα υλικά που μπορεί να προσελκύσουν έντομα. Μην πλύνετε τους δρόμους που θα πραγματοποιηθεί η Απεντόμωση την επόμενη ημέρα!
2. Φροντίστε να καλύψετε ή να αποθηκεύσετε κατάλληλα τα τραπεζοκαθίσματα προκειμένου το τεχνικό συνεργείο να μπορεί να επέμβει σε όλο το μήκος των δρόμων.
3. Εκτός από τις δημοτικές πρωτοβουλίες απεντόμωσης, συνίσταται τα καταστήματα να υιοθετήσουν δικά τους μέτρα και πρακτικές για να διαχειριστούν και να αποτρέψουν την παρουσία παρασίτων.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.
Δήμος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.