Την 02-07-2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος προχθές χρησιμοποιούσε για προσωπικό του όφελος χρήματα επιχειρησης στην οποία εργαζόταν, ενώ στις ίδιες πράξεις προέβαινε σταδιακά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συλλήψεις στην ΆνδροΣτο μεταξύ στην Άνδρο στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίσθηκαν χθες το μεσημέρι κατά την άφιξη τους στο νησί, δυο ημεδαποί ηλικίας 16 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Τήνου για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Ειδικότερα όπως διακριβώθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων, προχθές πρώτες πρωινές ώρες οι δράστες παραβίασαν κατάστημα – κοσμηματοπωλείο στην Τήνο και αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.