Εκπαιδευτικοί με ορίζοντες, που σπανίζουν στις μέρες μας!

Δύο ανδριώτες εκπαιδευτικούς τίμησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας για την πολυετή πολύτιμη προσφορά προς τους μαθητές τους. Πρόκειται για την Αικατερίνη – Μαρία Ρόζη (δισέγγονη του Σαράντη Ψωμά) από τ’ Απροβάτου  και τον Ανδρέα Μακρογκίκα από το Γαύριο, οι οποίοι υπηρετούν, ως καθηγητές, στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Βραβεύτηκαν Ανδριώτες καθηγητές της Γλυφάδας

Βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα για τις εξωδιδακτικές παιδαγωγικές  δραστηριότητες που συντονίζουν στο πλαίσιο του σχολείου, αλλά εκτός ωρών διδασκαλίας, οι οποίες προσφέρουν γνώσεις και δεξιότητες που εντάσσονται στα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Η καθηγήτρια Αικατερίνη Μαρία Ρόζη για την επιτυχημένη 10ετή πορεία της Θεατρικής Ομάδας  η οποία έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία. Ανεβάζει πρότυπα θεατρικά έργα των οποίων το σενάριο είναι προσαρμοσμένο σε διάρκεια στο χρόνο της παράδοσης μιας διδακτικής ώρας. Το περιεχόμενο είναι ένα επιστημονικό θέμα από την ύλη διδασκαλίας το οποίο εκλαϊκεύεται με χιούμορ θεατρικά, ώστε να γίνει κατανοητό.

Ο καθηγητής Ανδρέας Μακρογκίκας για τη συμμετοχή του στη Δημοσιογραφική και  Φωτογραφική ομάδα, που πορεύεται στο 15ο έτος, η οποία λειτουργεί και την ιστοσελίδα ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (to-dialeimma2.blogspot.com) με καθημερινή ανάρτηση. Στο πλαίσιο αυτό τα παιδιά μαθαίνουν να γράφουν ελκυστικά, να καλλιεργούν την κριτική σκέψη, να αναπτύσσουν ικανότητες που βοηθούν στην διάκριση ποιό γεγονός αποτελεί είδηση ή είναι κατασκευασμένο, καθώς και την καλλιτεχνική έκφραση του ωραίου κάνοντας θαυμάσιες φωτογραφικές λήψεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.