Η ανοιχτή συνάντηση για το Τ.Π.Σ. έγινε. Η συμμετοχή του κοινού μικρή. Λες και δεν μας αφορά. Όταν δούμε τί μας αφορά τότε μπορεί και να ενεργοποιηθούμε. Ας μην φθάνουμε πάντα να “βλέπουμε” μόνο όταν χτυπούν την δική μας πόρτα. 

Τί έγινε στην συνάντηση; Ποιά είναι με δυο λόγια η εικόνα; Ο δικηγόρος Βασίλης Πομόνης, μέλος της Επιτροπής που έχει συστήσει ο δήμος για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο μας ενημερώνει σχετικά στην εκπομπή του Μιχάλη Αστρά  “Μουσικές Καλημέρες” στο ραδιόφωνο του Asteras 92 με την Μαριάννα Φωτοπούλου και η εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ/ andriakipress.gr.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πιστά αφοσιωμένος – όπως πάντα – στην αμέριστη και αφιλοκερδή προσφορά των επιστημονικών – επαγγελματικών υπηρεσιών μου προς τον τόπο μου , είμαι ανάμεσα στους πολύ λίγους – ίσως – που από το 1990 διαρκώς ενημερώνομαι τακτικά και καταθέτω προτάσεις για τα Χωροταξικά , Πολεοδομικά και Περιβαλλοντικά ζητήματα της Άνδρου . Μετά την πρόσκληση του Σ.Μ.Μ. Άνδρου για την υποβολή προτάσεων μέχρι τις 16/7 , υπέβαλα τις προτάσεις μου επί του Τ.Π.Σ. αλλά και μιας έκθεσης για τον Εκσυγχρονισμό και την Αναπτυξιακή Ανανέωση των Λιμενικών υποδομών της Άνδρου, που σαφώς συμπεριλαμβάνονται στην παρουσιασμένη 1η Φάση της Ομάδας Εργασίας του Τ.Π.Σ. Άνδρου. Να θυμίσω επ΄ίσης ότι στην πρ΄όσκληση του Γραφείου που ανέλαβε το Τ.Π.Σ. τον Νοέμβριο του 2023, επίσης υπέβαλα Προτάσεις μου στον αρμόδιο Ισίδωρο Νικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.