ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας, από Παρασκευή 12 Ιουλίου έως και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αριθμ. 2901.1/37743/2024/24-5-2024 κοινής απόφασης-προκήρυξης    των Υπουργών Εσωτερικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΦΕΚ 19/29-5-2024                  τ. ΑΣΕΠ και ΑΔΑ: 63ΟΗ4653ΠΩ-Φ3Μ), για την πλήρωση, με επιλογή, έξι (06) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως εξής:

α)  Για τον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά :

  Δύο (02) θέσεις του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων

β)  Για τον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης :

– Δύο (02) θέσεις του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων

γ)  Για τον Πλοηγικό Σταθμό Ρόδου :

– Μία (01) θέση του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων

– Μία (01) θέση του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων

Η υποβολή αίτησης υποψηφιότητας, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα από τη σχετική προκήρυξη δικαιολογητικά θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο, με θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής του υποψηφίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, 10.00-14.00 (γραφείο 202, 2ος όροφος) είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει (ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ) κατά τα προβλεπόμενα για την ταχυδρομική αποστολή στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄ της ως άνω προκήρυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.