Το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια λειτουργίας και προσφέρει στο φανατικό κοινό του τρεις συναυλίες πριν την έναρξη των παραστάσεων και ένα ανοιχτό πάρτυ στη λήξη. Ας δούμε αυτές τις επετειακές εκδηλώσεις, λίγο πιο αναλυτικά.

Busking Brothers Loukos1

Μπορεί το Ανοιχτό θέατρο να βρίσκεται στην Χώρα της Άνδρου, όμως υπήρξαν φορές σε αυτά τα δέκα χρόνια που οι παραστάσεις “μετακινήθηκαν” σε άλλους χώρους και σε άλλες περιοχές της Άνδρου αποδεικνύοντας τη λατρεία και τη φροντίδα των διοργανωτών, (Φίλοι Φεστιβάλ) για την Άνδρο.

Busking Brothers – Tour on Andros
Δευτέρα 22 – Τρίτη 23 – Τετάρτη 24 Ιουλίου, ώρα: 20:00

Ξεκίνημα λοιπόν με μια μπάντα που τραγουδούν στο δρόμο, με ένα ευρύ ρεπερτόριο ελληνικό και ξένο, έτσι που καλύπτει όλα τα γούστα αφουγκράζεται την ατμόσφαιρα της στιγμής και δημιουργεί ταξίδια που μόνο η μουσική μπορεί να κανει. Οι Busking Brothers αποτελούνται από τα αδέλφια Σπύρος, Θάνος, Τάσος Λούκου. Το χειμώνα που πέρασε έκαναν εμφανίσεις στο “Σταυρό του Νότου”.

Busking είναι οι Street performance, δηλαδή για να γυρίζουμε το πληκτρολόγιο στα ελληνικά είναι οι μουσικοί που τραγουδούν στο δρόμο. Πρόκειται για ένα είδος μουσικής που στην Ελλάδα δεν έχει τρελλή απήχηση, το οποίο όμως κρύβει διαμαντάκια και που φυσικά στο εξωτερικό είναι δημοφιλές.

Αναζητήστε τους Busking Brothers την Δευτέρα 22 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Όρμου Κορθίου, την Τρίτη 23 Ιουλίου στο Λιμάνι Γαυρίου και την Τετάρτη 24 Ιουλίου πλατεία Γηροκομείου – Χώρα. Ώρα έναρξης για όλες οι παραστάσεις: 20.00. Μη χάσετε καμιά βραδιά!

Οι συναυλίες θα είναι ανοιχτές, επετειακή προσφορά των Φίλων Φεστιβάλ Άνδρου για τα 10 χρόνια.

Διαβάστε επίσης στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ για αυτές τις εκδηλώσεις: www.festivalandros.gr/event/busking-brothers-tour-on-andros-oli-andros-mia-giorti

Ανοιχτό Πάρτυ: Nalyssa Green + The Boy DJ sets – Κυριακή 25.08.2024, ώρα: 21:00

Nalyssa Green The Boy FF

Το 10° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2024 ξεκινά 28 Ιουλίου, 25 Αυγούστου που κλείνει τον κύκλο του θα γίνει ένα Ανοιχτό Πάρτυ με: Nalyssa Green + The Boy DJ sets. Χαρισματικοί, υπέροχοι, σούπερ μοντέρνοι, δίνουν υπόσχεση για μια καταπληκτική βραδιά με ρυθμό στο Ανοιχτό Θέατρο! 

Μην χάσετε καμία εκδήλωση! Φτιάξτε ομάδες, βρείτε πρόθυμους οδηγούς, γεμίστε αυτοκίνητα και πάμε Χώρα, Κόρθι, Γαύριο για τους Busking Brothers και τέλος Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου για Nalyssa Green + The Boy DJ sets! Το Δέκατο Φεστιβάλ είναι αυτό!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.