ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΦΟΛΚΣ ΑΝΓΚΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Σας προσκαλούμε να  τιμήσετε με την παρουσία σας και εμφανιστείτε μόνοι σας ή σε σχήμα της επιλογής σας στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 1η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΩΝ ΑΝΔΡΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ στις  5 Σεπτεμβρίου  2024   και ώρα 19.00

Η συνάντηση  γίνεται  με σκοπό να τιμήσει τους  παραδοσιακούς  οργανοπαίχτες της Άνδρου και τη συμβολή τους στη διατήρηση και διάδοση  του παραδοσιακού  μουσικού ιδιώματος  της Άνδρου  στις κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με αντίκρυσμα και στον παραδοσιακό χορό.

Προλογίζει και παρουσιάζει ο κ. Άγγελος Σφακιανάκης, παραγωγός δισκογραφίας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φολκς Ανγκλέ και της Χορευτικής Ομάδας Κορθίου.

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε τη δυνατότητα και διαθεσιμότητα της συμμετοχής σας για τη διαμόρφωση του προγράμματος, έως τις 16 Αυγούστου.

Πληροφορίες/επικοινωνία, Ιωάννης Ξανθός, τηλ. 6972620155 και στο e-mail του Συλλόγου folksanglais@gmail.com

AΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

Προθεσμία τέχνης για τους οργανοπαίχτες Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.