“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου

Η έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Αναστασόπουλου με τίτλο “Κόρθι, τοπία και μνήμες” εγκαινιάστηκε απόψε 25.7.2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου “Ιωάννης Γλυνός”.

“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου

Είναι το απαύγασμα των 11 μηνών διαμονής του καλλιτέχνη στο Κόρθι.

Η δουλειά του Αναστασόπουλου θυμίζει Σπύρο Βασιλείου και ο χρωστήρας του αναπαριστά το Κόρθι όπως το αντιλαμβάνεται ο ευαίσθητος παρατηρητής.

“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου

“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου
Beato!!!

“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου “Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου “Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. Αναστασόπουλου

“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. ΑναστασόπουλουΗ έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 5 Αυγούστουκαι θα λειτουργεί καθημερινά: 19:00 – 21:45

“Κόρθι, τοπία και μνήμες” του Π. ΑναστασόπουλουPhoto: Μιχάλης Τζανουλίνος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.