Ακυρώνεται η συναυλία του Γιάννη  Αγγελάκα  & 100°C στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας Άνδρου στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου.

Ο Γιάννης Αγγελάκας ακυρώνει για λόγους υγείας όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες του και κατά συνέπεια και την προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου συναυλία του στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου

Aggelakas

-Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γιάννη Αγγελάκα στα social media:

Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι για αυτά που θα σας πω αλλά τα νέα έχουν ως εξής:
Μετά τις τελευταίες μας συναυλίες, όπου τα αυτιά μου εκτέθηκαν σε υπερβολικές εντάσεις, θα χρειαστώ κάποιους μήνες για να επανέλθω στην γνωστή “κανονικότητα”. Οπότε αναγκαστικά η καλοκαιρινή μας περιοδεία σταματά εδώ και καμμία από τις προγραμματισμένες συναυλίες μας δεν πρόκειται να γίνει αυτό το καλοκαίρι (εκτός από την εκδήλωση στην αρχαία Πολιόχνη της Λήμνου όπου θα βρεθούμε ήσυχα, με τον Στέφανο Θωμοπούλου στο πιάνο και τον Νίκο Γιούσεφ στο μουσικό πριόνι, σ’ ένα αφιέρωμα στις κουκουβάγιες του νησιού).
Αυτό που με λυπεί περισσότερο όμως είναι το γεγονός ότι αυτή η περιοδεία ήταν η τελευταία μας με τους 100° C. Το είχαμε κουβεντιάσει και αποφασίσαμε να μη το δημοσιοποιήσουμε και να απολαύσουμε την τελευταία μας γύρα στην Ελλάδα αποφεύγοντας τα αφελή ή και πονηρά γαϊτανάκια των αιωνίων και δραματικών αποχωρισμών.
Δυστυχώς τελειώσαμε λίγο νωρίτερα. Την ευγνωμοσύνη μου στα παιδιά της μπάντας και σε όλους εσάς που ζήσαμε μαζί τόσα θαυμάσια βράδια τα τελευταία 9 χρόνια. Όταν θα έρθει ο καιρός θα επανέλθω κάπως αλλιώς. Καλή αντάμωση.

Διαδικασία επιστροφής αντίτιμου εισιτηρίου
 
Όσοι θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία του Αγγελάκα για το Σάββατο 03 Αυγούστου στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας Άνδρου, θα τους επιστραφεί το αντίτιμο με την παρακάτω διαδικασία:
 
Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους ιντερνετικα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα μέσω της ιντερνετικής πλατοφόρμας της ticketservices.
 
Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από το ταμείο του Θεάτρου, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με την προσκόμιση του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου  καθημερινά  10:00-14:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.