Δύο φίλες, δύο γυναίκες, δύο Ανδριώτισσες, η Αρετή Σύμπουρα-Παλαιοκρασσά και η Ντινάσια Λογοθέτη Φωτεινοπούλου εκθέτουν τις εικαστικές αναζητήσεις τους στον φιλόξενο χώρο του IceFactory με τον χαρακτηριστικό τίτλο Αγκαλιάσματα!

Τα αγκαλιάσματα του Παγοποιείου

Τα αγκαλιάσματα του Παγοποιείου
Αρετή Παλαιοκρασσά

Τα αγκαλιάσματα του ΠαγοποιείουΗ Αρετή Παλαιοκρασά πραγματοποίησε την πρώτη της ατομικάατομική έκθεση στο St. George Lycabettus τον Μάιο του 2022 και έχω λάβει μέρος σε μία ομαδική έκθεση στο Ίδρυμα Τσιχριτζή στην Κηφισιά το Μάιο του 2024 .

Την ιντριγκάρει η διαφορετικότητα και αναζητά τα αγκαλιάσματα στην κοινή παρουσίαση ως προοπτική.

Τα αγκαλιάσματα του Παγοποιείου
Ντινάσια Λογοθέτη

Η Ντινάσια είχε καλλιτεχνικές αναζητήσεις από μικρή όπου και σπούδασε χορό, μοντέρνο και τζαζ στην σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου – Καζή στην Αθήνα. Τελείωσε το σχολείο το 1984 και σπούδασε ενδυματολογία – χρωματολογία στην σχολή Βελουδάκη στην Αθήνα και κατόπιν απέκτησε πτυχίο στο styling  και την μόδα από την σχολή ESMOD στο Παρίσι.  Ζωγραφίζει ερασιτεχνικά από μικρή. Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα ζωγραφικής για δυο χρόνια με την Αλεξάνδρα Μπάρη απόφοιτο της σχολής καλών τεχνών της Αθήνας και με την Λουίζα Δέλφη επισης απόφοιτο της σχολής καλών τεχνών της Αθήνας. .Είναι η πρώτη της έκθεση και δηλώνει πανευτυχής που γίνεται στην αγαπημένη της Άνδρο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.