‘’ Τους πρώτους 7 μήνες της θητείας του, ο κ.Σουσούδης επιβεβαίωσε ένα πράγμα: ότι φοβάται τη συμμετοχή και την ενημέρωση των πολιτών, καθώς  και τις δια ζώσης συνεδριάσεις

Επιχείρησε, αρχικά, να μετατρέψει σε κανόνα τις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιασκέψεων είτε του Δημοτικού Συμβουλίου είτε του Λιμενικού Ταμείου είτε της Δημοτικής Επιτροπής.

Σταθερή βεβαίως επιδίωξή του είναι να μην ενημερώνονται οι πολίτες της Άνδρου.

Αρνείται την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων της δημοτικής επιτροπής αλλά και του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, προκειμένου να μπορούν να τις παρακολουθήσουν οι πολίτες.

Σε αυτές τις συνεδριάσεις, λαμβάνονται σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις για την Άνδρο.

Για αυτό προφανώς ο κ.Σουσούδης δεν θέλει ενημερωμένους πολίτες, για αυτό και εμποδίζει με κάθε τρόπο την πρόσβαση και την ενημέρωση των πολιτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι απέρριψε την πρόταση που καταθέσαμε προκειμένου να αναλάβει η παράταξη μας την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων προκειμένου να μπορούν να τις παρακολουθήσουν, να ενημερωθούν και να κρίνουν οι πολίτες.

Σε κάθε Δήμο υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων μεταδίδονται από το διαδίκτυο για να μπορούν α τις παρακολουθήσουν οι πολίτες.

Στο Δήμο Άνδρου όμως ο κ.Σουσούδης έχει ρίξει μαύρο. Θέλει οι δημότες να μην ενημερώνονται, να είναι στο σκοτάδι.’’

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.