Ποιός κουνάει το δάχτυλο;ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Κατά την συνηθισμένη του τακτική, ο κος Λοτσάρης, συνεχίζει να ρίχνει λάσπη με πρόσχημα αυτή τη φορά, ότι η διοίκησή μας επιδιώκει την έλλειψη συμμετοχής και ενημέρωσης των πολιτών της Άνδρου για τα θέματα που συζητιούνται στην Δημοτική Επιτροπή, στο Λιμενικό Ταμείο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 
Πόσα ψέματα μπορεί ακόμα να λέει?
Με πόση ανευθυνότητα διασπείρει τέτοια παραμύθια?
Ποιος νομίζει ότι θα τον πιστέψει?
Ως προς την λειτουργία και την δημοσιότητα των Δημοτικών Συμβουλίων και των Συμβουλίων Λογοδοσίας , ενημερώνουμε ότι:
1. Οι Συνεδριάσεις γίνονται τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης, όπως προβλέπει η σχετική Νομοθεσία.
2. Γίνεται καταγραφή όλων των Δημοτικών Συμβουλίων και Συμβουλίων Λογοδοσίας και απευθείας μετάδοση στο youtube του Δήμου.
3. Στην ιστοσελίδα αναρτώνται οι προσκλήσεις των Συνεδριάσεων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν link και να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές συνεδριάσεις ζωντανά.
4. Στο Δημοτικό Συμβούλιο που μεταδίδεται ΠΑΝΤΑ ζωντανά, εξετάζονται και οι Αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής, ακόμα και του Λιμενικού Ταμείου σε θέματα που αφορούν τον προυπολογισμό.
5. Τόσο η Δημοτική Επιτροπή όσο και το Λιμενικό Ταμείο συνεδριάζουν είτε με τηλεδιάσκεψη, είτε δια ζώσης, όπως σαφέστατα ορίζει η Νομοθεσία, καταγράφονται και είναι στη διάθεσή του καθενός να ζητήσει πρακτικά.
6. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου αναρτώνται όλες οι προσκλήσεις των Συνεδριάσεων, παράλληλα τοιχοκολούνται στο Δημαρχείο και αναρτώνται στα ΜΜΕ του νησιού.
Σε περίπτωση που υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τα υπό συζήτηση θέματα έχουν την δυνατότητα να το δηλώσουν και να παραστούν σε αυτές.
Με όλα τα παραπάνω εκφράζεται ο δημόσιος χαρακτήρας ΟΛΩΝ των συμβουλίων.
Ποιός κουνάει το δάχτυλο;ΞΕΧΑΣΕ…
Ξέχασε ο κ. Λοτσάρης, να αναφέρει ότι μας κατήγγειλε, όπως συνηθίζει, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου για αυτά που ισχυρίζεται.
Ξέχασε να αναφέρει τι απάντηση πήρε.
Κούρασε ο αντιπολιτευόμενος Λοτσάρης με τα ψέματα και την αναιδή συμπεριφορά του.
Είναι αστείο να μας κουνάει το δάκτυλο ένας ο οποίος, τα όσα καταγγέλει εμάς, τα είχε ο ίδιος στην καθημερινή του διάταξη ως πρώην δήμαρχος.
Θυμίζουμε ότι:
1. Το πρώτο πράγμα που έκανε το 2019, σχετικά με την ενημέρωση, ήταν να διαγράψει από την ιστοσελίδα του Δήμου Άνδρου τα έργα και τις δράσεις της θητείας μας 2014-2019.
2. Έκανε κατ επιλογή αναρτήσεις στο youtube των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και σε πολλές από αυτές εφαρμοζόταν η τακτική τη κοπτοραπτικής ανάλογα με το τι συνέφερε να ακουστεί.
3. Ποτέ επί των ημερών του δεν συνεδρίαζε με απευθείας μετάδοση η Δημοτική Επιτροπή και σε πολλές περιπτώσεις η ¨συνεδρίαση” γινόταν μέσω sms μηνυμάτων, χωρίς καμιά συζήτηση, για σοβαρά θέματα προϋπολογισμού και πολλά άλλα.
4. Μας «φόρτωσε» με 76.000 ευρώ (ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ), το οποίο ακόμα πληρώνει ο Δήμος, για κατασκευή site που δεν λειτούργησε ποτέ από το 2020..
Κατασκευή site με 76.000 ευρώ, ούτε στη ΝΑΣΑ δεν θα κόστιζε τόσο….
Να σημειωθεί ότι το site του Δήμου, andros.gr, που είναι το μοναδικό σε λειτουργία το είχαμε κατασκευάσει το 2015 με 8.000 ευρώ.
Προσφέρεται ο κ. Λοτσάρης να καλύπτει τις συνεδριάσεις με τον τρόπο που σκέφτεται.
Ας το έκανε όταν ήταν διοίκηση, τότε θα είχε νόημα.
Τώρα η διοίκηση άλλαξε και ο κ. Λοτσάρης είναι καιρός να το χωνέψει.
Η συμπεριφορά του, οι πράξεις, οι τακτικές ως Δήμαρχος και τώρα η κακοπροαίρετη και υποκριτική αντιπολιτευτική συμπεριφορά, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Έχουμε στην διάθεση του οποιουδήποτε, το σύνολο των Συνεδριάσεων και των Πρακτικών, ενώ παράλληλα η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι απόλυτα εφικτή και επιθυμητή.
Προχωράμε μπροστά με καθαρότητα και ειλικρίνεια, παραμερίζοντας την λάσπη, από μια κακή αντιπολίτευση, που θέλει να οδηγήσει το νησί στον διχασμό και σε μονοπάτια χωρίς προορισμό.
Προχωράμε μπροστά ενωμένοι, με πολλή δουλειά και μεράκι και με σεβασμό στον πολίτη.
ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.