Ένα έργο βελτίωσης της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας πολιτών και επισκεπτών, ήταν στο πρόγραμμά μας από την πρώτη μέρα και το υλοποιήσαμε άμεσα στην Δημοτική Ενότητα Υδρούσας.

Από την αρχή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου κρίθηκε αναγκαία η άμεση κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης του δρόμου στη περιοχή «Λιόπεσι» της Δημοτικής Ενότητας Ύδρούσας λόγω της επικινδυνότητας, που ευτυχώς τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε ατύχημα.
Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε άμεσα σύμφωνα με την μελέτη της Τεχνικής.μας Υπηρεσίας, στην κατασκευή του τοιχίου αντιστήριξης σε μήκος 36,00 μέτρα.
Το τοιχίο για καλαίσθητους λόγους επενδύθηκε με λιθοδομή. Πραγματοποιήθηκε επίσης η αποκατάσταση του πεζοδρομίου με σκυρόδεμα καθώς και πλακόστρωση με πλάκες μαρμάρου.
Προηγούμενα είχε πραγματοποιηθεί καθαίρεση και απομάκρυνση του κατεστραμμένου τοιχίου και έπειτα εκσκαφή για την έδραση του νέου τοιχίου.
Ένα αναγκαίο έργο που χρόνιζε και έχει να κάνει τόσο με την προστασία κατοίκων και επισκεπτών, όσο και με την ασφαλή πρόσβαση στην παραλία ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε.
Δελτίο τύπου Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.