Οι δρόμοι του Α. Τατάκη στα ΛειβάδιαΜε την φωτογραφία της Αγίας Θαλασσινής να έχει γίνει viral στα κινωνικά δίκτυα, με έμφαση στην λεπτομέρεια, την αντίθεση και την θέση στη ζωή και στη ψυχή, ο Αυγουστής Τατάκης εκθέτει για λίγες ημέρες ακόμη στην αίθουσα του Συλλόγου Λειβαδίων “Ο Άγιος Κωνσταντίνος”.

Οι δρόμοι του Α. Τατάκη στα Λειβάδια

Εικόνες ττης καθημερινότητας του δρόμου που ερεθίζουν την “κάμερα” και το μάτι, απεικονίζοντας την στιγμή.

Οι δρόμοι του Α. Τατάκη στα Λειβάδια

Εικόνες στις οποίες ο καθένας μας βλέπει ό,τι θέλει να δει, να ερμηνεύσει την άποψη του καλλιτέχνη ανάλογα με τον ψυχισμό του και να εξάγει τα δικά του μηνύματα πέραν εκείνων του φωτογράφου που είναι έκδηλα.

Οι δρόμοι του Α. Τατάκη στα Λειβάδια

Μπράβο για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Λειβαδίων να οργανώσει την έκθεση. Στον σύλλογο είναι που ο καλλιτέχνης επέλεξε να δωρίσει το πιο εμβληματικό έργο του, την Αγία Θαλασσινή.

Οι δρόμοι του Α. Τατάκη στα Λειβάδια

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.