Διανύουμε την ποιο κρίσιμη περίοδο όσον αφορά την επάρκεια του νησιού σε νερό.
Το νησί βρίσκεται σε πληρότητα από κόσμο και αυτό καθιστά την προσοχή μας ακόμα περισσότερο απαραίτητη.
 
Η φετινή χρονιά είναι η πιο κρίσιμη ως προς την επάρκεια του νερού, αφού αποτελεί τον τρίτο συνεχή χρόνο ως προς την λειψυδρία.
Δυστυχώς παρατηρείται ότι πολλές πηγές έχουν στερέψει, καθώς και γεωτρήσεις να αποδίδουν στο 50%, πολλές φορές ακόμα λιγότερο.
Ως Δήμος, υπηρεσίες και αιρετοί, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην δημιουργηθεί κάπου πρόβλημα και όπου δημιουργείται προσπαθοε με κάθε μέσο να το αποκαθιστούμε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας, για την μέχρι τώρα συνεργασία και κατανόησή τους.
Για τη συνέχεια παρακαλούμε πολύ για την απαραίτητη συνετή κατανάλωση και εφιστάμε την προσοχή σε όλους τους καταναλωτές να συνεχίσουν τη λελογισμένη χρήση νερού και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση.
Πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί πρόβλημα επάρκειας νερού.
Το σύστημα της τηλεμετρίας καθημερινά εκπέμπει ΚΟΚΚΙΝΟ για πολλές περιοχές.
Ας βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στην διαφύλαξη των αποθεμάτων του υδροφόρου ορίζοντα.
 
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας
Εκ του Δήμου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.