Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Είναι γεννημένη μουσικός. Μεγάλη ερμηνεύτρια η Δήμητρα Γαλάνη που με την ευκαιρία της επετείου των 10 χρόνων από την ίδρυση του Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου “επέστρεψε” στο νησί και μας έδωσε μια ακόμη ευκαιρία να χαρούμε το νέο της άλμπουμ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, το best of μιας 55χρονης καριέρας. Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκημε μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό τους. 

Είμαστε τυχεροί για αυτό το μουσικό ταξίδι με εναλλαγές στα τραγούδια και τις εποχές του κόσμου τα τελευταία 55 χρόνια. Είμαστε τυχεροί γιατί στο Φεστιβάλ Άνδρου γευτήκαμε τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της Ελλάδας, την αίσθηση της Ευρώπης και την τρυφεράδα της Αμερικής.

Δήμητρα Γαλάνη: Μια μεγάλη ερμηνεύτρια με ψυχή και άποψη, χωρίς συμπλέγματα και μικροαστισμούς που εναρμονίζεται με την εποχή και ίσως-ίσως να την ξεπερνά κιόλας. Παυλίνα Βουλγαράκη: Μια νέα δημιουργός με δυνατή φωνή, κίνηση, εμφάνιση και ερμηνευτική δυνατότητα.

Μια μπάντα εκπληκτική!

Και κάπως έτσι αναγνωρίζει κανείς το μεγαλείο του ανθρώπου που αφήνει χώρο στους νεώτερους να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.  

Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.