Τα στηθαία έσωσαν τον οδηγό και τους επιβαίνοντες χθες στον επαρχιακό δρόμου Γαυρίου Χώρας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στην σελίδα του Επαρχείου η κ. Άννα Βρεττού τα πράγματα έχουν ως εξής:

“Χθες 19-8-2024, ΙΧΕ αυτοκίνητο, κινούμενο στον Επαρχιακό Γαυρίου Χώρας, με κατεύθυνση το Γαύριο, στο ύψος της περιοχής Κυπρί, ξέφυγε της πορείας του και ολίσθαινε στον γκρεμό.

Τροχαίο στο ΚυπρίΕ υ τ υ χ ώ ς οι εγκατεστημένες μπάρες οδικής ασφάλειας που υπάρχουν και επεκτείνονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Άνδρου το συγκράτησαν και βγήκε σώος από το αυτοκίνητο ο οδηγός!

Το γεγονός αυτό, μας θυμίζει πόσο σημαντικά για την ασφάλειά μας, για τις ζωές μας, είναι τα στηθαία αυτά !

Υπενθυμίζουμε πως μέσω του χρηματοδοτούμενου προγράμματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζεται το έργο αυτό για την τοποθέτηση στηθαίων σε επικίνδυνα σημεία .

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχή ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.