ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛ. ΜΠΑΛΛΑ

Οι εκλογές τελείωσαν..." (;)Γνωστό είναι ότι από την εκλογική αναμέτρηση έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος. Τον Ιανουάριο η καινούργια διοίκηση ξεκίνησε τη δική της πορεία και το δικό της έργο. Σίγουρα στη νέα διοίκηση εντάχθηκαν νέα πρόσωπα, ελάχιστα βέβαια, αλλά ναι υπήρξε ένα κλίμα ανανέωσης.

Αυτά βέβαια τα έχουμε προαναφέρει αλλεπάλληλες φορές, η ανανέωση έγινε, ο συνδυασμός του κύριου Σουσούδη κέρδισε τις εκλογές και έτσι προχωράμε και περιμένουμε την υλοποίηση όλων αυτών των υποσχέσεων που αναφέρθηκαν και τονίστηκαν προεκλογικά.

Σήμερα λοιπόν μετά από 8 μήνες διοίκησης από τον συνδυασμό του κύριου Σουσούδη, έχουμε τον ίδιο χώρο στάθμευσης στο Λύκειο της Χώρας Άνδρου, ο οποίος από τότε που ξεκίνησε το Φεστιβάλ Άνδρου είναι ασφυκτικά γεμάτος, και τη μη σωστή εκμετάλλευση του χώρου στάθμευσης στο Παραπόρτι Άνδρου, διότι σε αυτόν δεν υπάρχουν σηματοδότες. Έχουμε έλλειψη νερού σχεδόν σε όλα τα χωριά, ένα παρατημένο δημοτικό γήπεδο, παρατημένους όλους τους περιβάλλοντες χώρους του δημοτικού γηπέδου και τέλος ένα δημοτικό συμβούλιο αρκετά υποβαθμισμένο σε επίπεδο συμπεριφοράς.

Εδώ να σημειωθεί ότι για κάθε διοίκηση θεωρώ περίοδο χάριτος τους 6 μήνες, 6 μήνες προσαρμογής διότι έχουν ενταχθεί καινούργιοι άνθρωποι σε καθήκοντα που ίσως δεν γνωρίζουν καλά.  Όταν όμως έχεις κερδίσει τις εκλογές λέγοντας ότι όλα τα ανωτέρω προβλήματα θα λυθούν άμεσα, και επί 8 μήνες δεν έχει γίνει καμία διόρθωση, ούτε καν σκέψη για διόρθωση, δεν μπορείς στη συνέχεια να αναφέρεις: α ναι! Κι εσείς τι κάνατε δηλαδή; Γιατί δεν τα διορθώσατε εσείς; Ψηφιστήκατε για να διορθώσετε αυτή την κατάσταση, όχι για να λέτε τι έκαναν οι προηγούμενοι. Κερδίσατε τις εκλογές λέγοντας τι έκαναν οι προηγούμενοι.  Ήρθε η ώρα όμως να δείξετε τι θα κάνετε εσείς.

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι το κείμενο αυτό δεν είναι ένα κείμενο με αντιπολιτευτικό χαρακτήρα αλλά ένα κείμενο αφύπνισης για τη νέα διοίκηση που σε λίγο παλιώνει.

Επίσης, τα λιμάνια μας, στο λιμάνι της Χώρας δεν έχει αλλαχτεί ούτε λάμπα, στο λιμάνι του Γαυρίου δεν έχει γίνει ούτε μία διόρθωση όλο αυτόν τον καιρό. Εσείς τα λέγατε αυτά. Εσείς αναφερθήκατε σε διορθώσεις, εσείς αναφερθήκατε σε ανάπτυξη.

Είναι ανάπτυξη να θέλω να πάω στο δεύτερο γραφείο μου στη Σύρο, να κάνω τη δουλεία μου, τα ραντεβού μου, τα δικαστήρια μου και να μην υπάρχει ένα πλοίο πέρα από το Άρτεμις, που πραγματοποιεί ένα δρομολόγιο την εβδομάδα; Είναι δυνατόν να μην εμπλέκεται ο Δήμος σε όλο αυτό και ξαφνικά να γίνονται δηλώσεις για ακαταλληλότητα του λιμανιού του Γαυρίου; Ξέρετε ποιοι χρησιμοποιούμε τα ενδοκυκλαδικά πλοία; Εμείς τα χρησιμοποιούμε, οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, κι όμως το θέμα τέθηκε την θερινή περίοδο, διότι τη θερινή περίοδο έγινε ντόρος, όταν όμως τον χειμώνα τα ενδοκυκλαδικά πλοία δεν δένουν ή καθυστερούν 3 ώρες, δεν ανοίγει “ρουθούνι”, εμείς βρίσκουμε εναλλακτικές ή πηγαίνουμε στη δουλεία μας μέσω των λιμανιών της Τήνου ή του Πειραιά.

Εν κατακλείδι, μην ζητάτε ανάπτυξη και εμπλοκή των νέων στα κοινά του νησιού, όταν δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα επίπεδο αξιοπρέπειας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν δεν μπορεί να γίνει μία συνεδρία χωρίς λοιδορίες και ύβρεις. Κανένας νέος δεν θα αφήσει την εργασία του, που την έχτισε με κόπο μέσα στην κρίση, για να κάθεται και να ουρλιάζει σε ένα δημοτικό συμβούλιο και ούτε βέβαια θα ανέχεται να υβρίζεται από ανθρώπους που μέχρι τα 60 χρόνια ζωής τους δεν είχαν καμία εμπλοκή με τα κοινά και ξαφνικά έγιναν σωτήρες… σωτήρες που είναι εξαιρετικοί  στο να χρησιμοποιούν απρεπείς εκφράσεις εναντίον των αιρετών και συμπολιτών τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγγνώμη, εγώ δεν το θεωρώ επίπεδο αυτό.   

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα βλέπει Μαύρα και Αραχνα!!!
    Ξέχνα πολύ εύκολα τον Βίο και Πολιτεία του Πατέρα του ,με την ΆΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ στα Δημοτικά Συμβούλια.
    Άλλη μια Άστοχη Παρέμβαση του!!!!

  2. Μάλλον το δικό σας σχόλιο είναι άστοχο, καθώς το μόνο “επιχείρημα” που χρησιμοποιείτε αφορά κάποιο άλλο πρόσωπο (τον πατέρα του γράφοντα εν προκειμένω) και όχι τον ίδιο τον γράφοντα. Επομένως ανήκετε κι εσείς στην ίδια κατηγορία που η μοναδική της δεξιότητα φτάνει μέχρι την επίκληση των προηγούμενων…
    Για τα υπόλοιπα στοιχεία που καταθέτει δεν λέτε κάτι. Πού ακριβώς κάνει λάθος; Μήπως γράφει ψέματα και όσα αναφέρει δεν ισχύουν; Όχι άλλη μπαλίτσα στην εξέδρα παρακαλώ!

  3. Κυριε Σταματη ,δεν είναι η πρώτη φορά που Σχολιάζω τα Γραφόμενα του εν λόγω προσώπου.
    Κάνε μια αναζήτηση για θυμηθείς πόσο δίκιο έχω!!!!
    Ξύλινο λόγος χωρίς ,κάτι καινούργιο…..
    Αυτά τα ολίγα ως απάντηση μου…..

    • Μια απάντηση που αποφεύγει να απαντήσει για ακόμη μια φορά επί της ουσίας και που δεν απαντάει σε κανένα από τα ερωτήματα μου. Λυπάμαι, δεν με καλύπτει (όπως και κανέναν από όσους τυχόν μας διαβάζουν υποθέτω)…

  4. Από το πολύ λιβανισμα , ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΩΣ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ σε κάποιους τους κάνει να μη καταλαβαίνουν τι τους γράφουν!!!!

    • Μήπως απαντήσατε στις ερωτήσεις που σας έθεσα και δεν το κατάλαβα; Ρώτησα εάν ο κ. Μπάλλας γράφει κάτι λάθος ή ψέματα. Απαντήσατε; Όχι. Επομένως τα περί λιβανίσματος (της δημοτικής αρχής) και μαστούρας σας επιστρέφονται πανηγυρικά…

  5. Πως επιτρέπεις Μαριάννα σε κάποιον ηλίθιο ανώνυμο με στοιχεία φορολογούμενος ανδριώτης να γράφει και να προσβάλλει. Ας πετάξει την μάσκα και ας γράψει.

  6. Ευχαριστώ κύριε Λεκκα, τα λόγια είναι περιττά, κάποιοι δεν θα μάθουν να μιλάνε ποτέ με επιχειρήματα, μονο θα υβριζουν και θα προσβάλουν χωρίς λόγο και αιτία, έτσι τους έμαθαν, έτσι κάνουν. Να θυμάστε κυριε Λεκκα οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι τους παθαινει το ιδιο, τον προσβαλουν με τον χειροτερο τροπο. Καμια αξιοπρεπεια στον λογο μερικων και κανενα επιπεδο. Ο κόσμος της Ανδρου εχει ξεκινησει και καταλαβαινει. Στο κείμενο μου τα γράφω αυτά, κάνεις δεν θα κόψει τα φτερά στη νέα γενιά.

  7. Με την Ανούσια κριτική ,από μόνος σου ,περιορίζεσαι σε “Χαμηλά Επίπεδα “.
    Κανένας δεν σου κόβει τα “Φτερά ρου “…

    • Άντε πάλι τα ίδια. Γράφετε “ανούσια κριτική”, “ξύλινος λόγος”, αλλά χωρίς να μπορείτε να αιτιολογήσετε τους χαρακτηρισμούς αυτούς. Όπως αποδεικνύεται απλώς γράφετε για να γράφετε…ή για εξυπηρέτηση κάποιας προσωπικής ατζέντας…αλλιώς δεν εξηγείται τόση εμπάθεια!

    • Είναι πλέον αστείο να αναφέρεστε σε ανούσια κριτική ενώ δεν έχετε αναφέρει κάτι ουσιαστικό μετά από δέκα σχόλια. Προσβολές και μπλα μπλα μπλα. Εμένα πάντως μου αρέσει, με γοητεύει το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος μόνο και μόνο για να γράφει αρνητικά σχόλια χωρίς λόγο και αιτία. Για την ακρίβεια όλοι έχουμε καταλάβει ότι τρέχετε να προλάβετε να γράψετε κάτι αρνητικό, έτσι ώστε ο αναγνώστης που διαβάζει το κείμενο να δει και ένα αρνητικό σχολιο. Ίσως από καποιον πληρωνεστε και γι αυτό, μάλλον κάτι τέτοιο συμπεραινουμε απο το μενος σας εναντιον του πατερα μου και συναμα το ψευδωνυμο. Παράλληλα δεν αλλάζετε ψευδώνυμο για να δείξετε ότι είστε ένα πρόσωπο, κρύβετε και μια μικρή ανασφάλεια πίσω απ αυτό, τύπου είμαι ένας αλλά δεν ξέρω πως θα εμφανιστώ, βέβαια επειδή πιστεύω ότι τα λέω καλά ας μείνω ένας “επωνυμος-ανωνυμος”. Ενδιαφέρουσα διπολική προσωπικότητα παρουσιάζετε. Όσον αφορά τα φτερά μου, τα δικά μου σίγουρα δεν θα κοπούν και θα προσπαθήσω με νύχια και με δόντια να μην κοπούν και της γενιάς μου από τους εκφοβισμους σας.

  8. Πρώτα να αποδοκίμασει τον Βίο και Πολιτεία του …….. και μετά να να μας κάνει υποδείξεις, σχολιασμούς κλπ κλπ κλπ.
    Το Θράσος του δεν έχει ΟΡΙΑ

    • Και υποδείξεις θα κάνει και σχολιασμούς και κριτική και προτάσεις και ό,τι άλλο έχει δικαίωμα να κάνει χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν εμπαθή. Όταν μιλάτε για θράσος καλύτερα να κοιτάτε την δικιά σας καμπούρα. Δεν θα φιμώσετε όποιον σας ενοχλεί η κριτική του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.