Ο Άρης Σταματούδης της Άνδρου!

Μια ξαφνική συνάντηση μετά από χρόνια στο Υψηλού. Η χαρά μεγάλη η συγκίνηση έκδηλη. Εαν κάτι σε συνδέει με έναν τόπο είναι οι μνήμες της παιδικής και νεανικής ηλικίας. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους… Για φίλους που χαθήκατε στα σκορπίσματα της καθημερινότητας.

Ο Άρης Σταματούδης της Άνδρου!
“Ετοιμάζω μια έκθεση, ξέρεις ζωγραφίζω, η Αττική επιμένει, θα σε ενημερώσω” Ύστερα οι φωτογραφίες των έργων του. Μια Άνδρος ολάκερη.
Ο Άρης Σταματούδης της Άνδρου!Μια Άνδρος που όλο και λιγότεροι αναγνωρίζουμε. Η Άνδρος της άλωνας, της θάλασσας, της Χώρας και των χωριών, η Άνδρος του ναυταθλητισμού, η Άνδρος των ταξιδευτών, η ομορφιά της χλωρίδας και πανίδας, η Άνδρος των ανθρώπων της και των αισθήσεων η Άνδρος των αναμνήσεων”. 

Ο Άρης Σταματούδης της Άνδρου!

 

 

Στα έργα του Άρη ζωντανεύει η Άνδρος και η ψυχή του. Και όταν δημιουργείς αυτό που νιώθεις έχεις πετύχει να κάνεις αυτό που πρέπει. 

Ο Άρης Σταματούδης της Άνδρου!Η έκθεση του Άρη εγκαινιάσθηκε τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024. 

ΜΦΜ

Ο Άρης Σταματούδης της Άνδρου!

Το δελτίο τύπου της Γκαλερί “Αδαμαντία”

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην έκθεση ζωγραφικής του Άρη Σταματούδη: “Χρώματα  Καρδιάς “. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί  στο  χώρο Τέχνης ” ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ” από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου έως το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου.

   Ο Άρης που γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Άνδρο,  αυτοδίδακτος καλλιτέχνης εκθέτει στη γενέτειρα του για πρώτη φορά τα έργα του και προσκαλεί τους συμπατριώτες του και τους επισκέπτες του νησιού σε ένα ευφραντικό ταξίδι εικαστικής έκφρασης.

  Η πλούσια θεματολογία των έργων του ( ειδυλλιακά τοπία , κυρίως θαλασσινά και νησιώτικα, νεκρά φύση, ανθρώπινες φιγούρες, ζωικός  κόσμος, καθημερινές σκηνές και δραστηριότητες)  είναι μια ωδή στην αρμονία της φύσης και στη μαγευτική γοητεία της θάλασσας, είναι  ένας ύμνος στα αγαπημένα τοπία της Άνδρου και όχι μόνο! Ο καλλιτέχνης έχει καταφέρει παίζοντας με τη σκιά και το φως να αποτυπώσει την ομορφιά της φύσης και να ” φυλακίσει” τις μαγικές στιγμές των ανθρώπων και όλων των πλασμάτων που τη χαίρονται. Κάθε πινελιά είναι ένας χτύπος της καρδιάς μας, ένας παλμός της ψυχής. Κάθε χρώμα είναι  μια αντανάκλαση  της Αγάπης του δημιουργού για το μεγαλείο της φύσης και μια πρόταση “συνάντησης” με τον επισκέπτη.

   Σας καλούμε να περιπλανηθείτε μαζί μας σε αυτή τη μοναδική καλλιτεχνική διαδρομή, να ανακαλύψετε την ομορφιά της Άνδρου, να γοητευτείτε από τον κόσμο που μας περιβάλλει, κοιτάζοντάς τον μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη και να νιώσετε τη ζωντάνια και την ενέργεια που αναβλύζει από κάθε έργο .

   Ο Άρης με το πηγαίο ταλέντο του, την αυθεντική έκφραση, τη ρεαλιστική και ταυτόχρονα ονειρική αποτύπωση της έμπνευσης μας προσκαλεί σε ένα Ταξίδι στα  μονοπάτια  της φύσης και της θάλασσας

  Ας ταξιδέψουμε λοιπόν!

  Ας ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία!

  Ας αφήσουμε την Τέχνη να δώσει  το ρυθμό με χρώματα στους χτύπους της καρδιάς μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.