Ο 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών έχει προγραμματιστεί για τις  12 και 13 Οκτωβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.

H παρακολούθηση από το κοινό επιτρέπεται και η είσοδος είναι ελεύθερη .

Παράλληλα,  αξιοποιώντας και φέτος  την τεχνολογία και τα σύγχρονα εργαλεία κοινωνικής  δικτύωσης,  ο Διαγωνισμός έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) μέσω YouTube από το Mousa Andros στις 16.00 το Σάββατο (διαγωνιστικό μέρος) και στις 12.30 την Κυριακή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την απονομή των βραβείων.

Σημειώστε τους ενεργούς συνδέσμους (links) και ας μην λείψει κανείς από αυτή την γιορτή της μουσικής που γίνεται κάθε δύο χρόνια στο νησί μας.

Για το Σάββατο.

 

 Για την Κυριακή: https://youtube.com/live/P4kmLNnM6CU?feature=share

Ο 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.