Δ. Λοτσάρης: Το έργο μένει, η αλήθεια είναι εδώ

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  ‘’  Το έργο μένει, η αλήθεια είναι εδώ: ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στο δρόμο για την παραλία στο Ατένι.  ‘’

Στη διάρκεια της θητείας μας στο Δήμο θέσαμε ως στόχο να κλείσουμε πληγές που έρχονταν από το παρελθόν, να δώσουμε λύση σε προβλήματα που έπρεπε να έχει επιλυθεί εδώ και χρόνια.

Δ. Λοτσάρης: Το έργο μένει, η αλήθεια είναι εδώ

Ενδεικτικό παράδειγμα ο δρόμος προς την παραλία του Ατενίου, που ήταν ένας από τους στόχους της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Λοτσάρη, μια δέσμευση που έγινε πράξη.

Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνει, έψαχναν δικαιολογίες για να μην γίνει αντί να ψάχνουν λύσεις.

Δ. Λοτσάρης: Το έργο μένει, η αλήθεια είναι εδώΔουλέψαμε μεθοδικά, ολοκληρώσαμε τις μελέτες αλλά και την ειδική έκθεση αφού πρόκειται για περιοχή Natura και εντάξαμε το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια πολύτιμη ήταν η βοήθεια των υπαλλήλων της τεχνικής υπηρεσίας αλλά και του Προέδρου της Κοινότητας Κατακοίλου Ανδρέα Μέξη.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς την παραλία Ατενίου.

Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό .

Μένει το έργο και η αλήθεια.  Για την Άνδρο και τους ανθρώπους της.’’

Δελτίο τύπου “Μαζί για την Άνδρο”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.