Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

1. Χορήγηση 1ης Γενικής Παράτασης με αναθεώρηση για το έργο: «Βελτίωση Υφιστάμενων Αγροτικών Οδών Δ. Άνδρου».
2. Έγκριση 1ης γενικής παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: “ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Κ.Ε.Π., Δ. ΑΝΔΡΟΥ”
3. Αύξηση ωρών απασχόλησης προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ, ειδικότητας ΥΕ Καθαρίστριες σχολικών μονάδων.
4. Παραχώρηση κλειστού δημοτικού κινηματοθεάτρου Χώρας Άνδρου, στην «Λαϊκή Σκηνή Άνδρου» για παράσταση.
5. Παραχώρηση κλειστού δημοτικού κινηματοθεάτρου Χώρας Άνδρου, στο Αρχαιολογικό ,Αυστραλιανό Ινστιτούτο Αθηνών, για παρουσίαση.
6. Παραχώρηση τμήματος οικοπέδου στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα της ΔΕ Άνδρου, στον ΣΕΔΑ
7. Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Δίκτυο αποχέτευσης & εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων του οικισμού Μπατσίου του Δήμου Άνδρου από τον Δήμο Άνδρου (ΠΕΤ 2208822920)», σύμφωνα με την ΚΥΑ (ΦΕΚ 45/τ.Β΄/15-01-2014 άρθρο 5, παράγραφος 5γ).
8. Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Δίκτυο αποχέτευσης & εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων του οικισμού Γαυρίου του Δήμου Άνδρου από τον Δήμο Άνδρου (ΠΕΤ 2208822821)», σύμφωνα με την ΚΥΑ (ΦΕΚ 45/τ.Β΄/15-01-2014 άρθρο 5, παράγραφος 5γ).
9. Ανάκληση της 178/2024 απόφασης ΔΣ με τίτλο «Έγκριση 3ης αναμόρφωσης δημοτικού λιμενικού ταμείου Άνδρου οικ. έτους 2024»
10.Έγκριση 11ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Άνδρου οικ. έτους 2024.
11.Έκδοση πρωτοκόλλου αποζημίωσης ακινήτου στη Χώρα Άνδρου
12.Έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής και αποζημίωσης χρήσης ακινήτου στο Μπατσί Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.