“Αντιπολιτευτικές εφευρέσεις από μια αντιπολίτευση που επιδιώκει τον μηδενισμό.
Αν συνεργάζεσαι αρμονικά με τον Δήμο Άνδρου, είσαι αντίπαλος.
Αν προσφέρεις έργο στην Άνδρο, είσαι αντίπαλος.
Αν διαφημίζεις την Άνδρο, είσαι αντίπαλος.
Αυξάνονται και πληθύνονται τα δημοσιεύματα της αντιπολίτευσης με εκφραστή τους το συγκεκριμένο site και με στόχο πάντα τον Δήμαρχο Άνδρου, δηλαδή εμένα προσωπικά.
Βυθισμένοι στην εσωστρεφή εγωπάθειά τους οι αντιπολιτευόμενοι αρνούνται να καταλάβουν ότι έτσι κάνουν κακό στο νησί. Αρνούνται να δουν την πρόοδο του νησιού.
Συνεπικουρούμενοι από το συγκεκριμένο site, το οποίο με ψεύδη, ανακρίβειες και κείμενα χωρίς κανένα ειρμό βάλλει εναντίον μας, με κάθε τρόπο.
Πολλά τα πρόσφατα παραδείγματα:
1. Βολές εναντίον του Κυκλαδίτη συντοπίτη μας Υπουργού, Γιάννη Βρούτση (με άσχετη αφορμή).
Γιατί άραγε;
Το θράσος και η κακία έφτασαν ακόμα σε σημείο προτροπής προς τον πρωθυπουργό για αντικατάστασή του και συγχρόνως εναντίον μου για το “Κλειστό Γήπεδο”.
Σε ένα κείμενο δύο στόχοι.
Το Κλειστό Γήπεδο, είτε το θέλουν είτε όχι ακολουθεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και σε δύο χρόνια θα παραδοθεί στη νεολαία του νησιού μας.
Και φυσικά είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας Υπουργού και Δημάρχου.
Στον πανικό τους μπερδεύουν τα καλάθια του μπάσκετ με τους κάλαθους αχρήστων.
Αφού από μπάσκετ έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Δεν εμφανίστηκε κανένας της αντιπολίτευσης στην επίσημη παρουσίαση του Κλειστού, που είχαν έρθει και 7 Ολυμπιονίκες μαζί με τον Υπουργό.
Δεν χρειαζόντουσαν ιδιαίτερη πρόσκληση.
2. Βολές ακόμα και για την επιτυχία του ελέγχου της ευλογιάς των αιγοπροβάτων.
Ούτε μπράβο, ούτε συγχαρητήρια, δεν επιδιώκουμε από την αντιπολίτευση, την δουλειά μας κάνουμε με προσήλωση και αγάπη. Όχι όμως και μουρμούρα χαμηλού επιπέδου, για ενέργειες που διαφήμισαν την Άνδρο σε όλη την Ελλάδα, ως υπόδειγμα στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δεν εκλήθη λένε η αντιπολίτευση στις συναντήσεις, από τον Δήμο.
Να κληθεί πού;
Ο Αντιπεριφειάρχης με την Έπαρχο με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου για τυπικά ζητήματα και αποτίμηση της κατάστασης.
Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης οργάνωσε συγκέντρωση ενημέρωσης των αγροτών, στην οποία πολλοί ανταποκρίθηκαν και έδειξαν ενδιαφέρον.
Οποιος θέλει να παρευρεθεί κάπου το μαθαίνει. Μικρός ο τόπος όλα μαθαίνονται. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις για νάχουμε να λέμε.
3. Βολές κατά της Επάρχου.
Γιατί άραγε;
Μα φυσικά αφού συνεργάζεται άψογα με τον Δήμαρχο και τον Δήμο.
Δεν τους αρέσει ούτε αυτό.
Η μουρμούρα και το ψέμα, σίγουρη τακτική.
4. Ερχεται το Καρναβάλι, έρχονται οι Ιστιοπλοικοί Αγώνες και το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αιγαίου, που δίνουν ενδιαφέρον στους κατοίκους και προσελκύουν επισκέπτες, με μεγάλη προβολή για το νησί μας.
Ούτε μια λέξη γραμμένη.
5. Στο βωμό της καταστροφικής αντιπολίτευσης η διεθνής προβολή του νησιού υποτιμάται.
Και ποιος είναι αυτός λένε, που έβαλε την Άνδρο στις 10 πρώτες θέσεις προορισμού;
Δεν συμφωνούν ούτε με αυτό.
Γιατί άραγε;
Τελικά γι αυτούς, αντί να προβάλλεται η Άνδρος, είναι προτιμότερο να κριτικάρουν τον Δήμαρχο, ζυγίζοντας μήλα με πορτοκάλια.
Επιτέλους ας επιλέξουν.
Αν θέλουμε την Άνδρο νησί προορισμού πρέπει να καταλάβουν ότι επιτελούν κάκιστο έργο.
Η δυσφήμηση, κύριοι της αντιπολίτευσης και επικοινωνιολόγοι, δεν προσελκύει…
Η δυσφήμηση αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητας αυτών που θέλουν να ζουν από την Άνδρο και όχι για την Άνδρο.
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης