Με συνέπεια και αγάπη για τα λιμάνια της Άνδρου: Η επικύρωση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου!
Σήμερα είχαμε τη χαρά να έχουμε την επικύρωση του προϋπολογισμού μας, του νεοσύστατου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άνδρου και προχωράμε απρόσκοπτα στα έργα και τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη τα λιμάνια μας.
Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες μέλους της παράταξης Λοτσάρη, του κ. Βουραζέρη, ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε.
Να σημειωθεί ότι οι παρατηρήσεις-καταγγελίες του κ. Βουραζέρη εστάλησαν σε 4 υπηρεσίες, Αποκεντρωμένη, Υπουργείο Εσωτερικών, Εθνική Αρχή Διαφάνειας και Υπουργείο Ναυτιλίας.
Ο σκοπός φυσικά προφανής, να ακυρωθεί ο προυπολογισμός και να σταματήσει κάθε δραστηριότητα στο Λιμενικό μας Ταμείο.
Τους ευχαριστούμε, γιατί με την συμπεριφορά τους δείχνουν, πως παράγεται έργο και αυτό δεν αρέσει στην καταστροφική αντιπολίτευση που προσπαθούν να ασκήσουν.
Το μόνο που κατάφεραν είναι η καθυστέρηση 30 ημερών.
Προσπερνάμε τους κακότροπους και συνεχίζουμε με πολύ δουλειά, με καθαρότητα με μεράκι και αγάπη για το ευλογημένο νησί μας.
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους συνεργάτες μου στο Λ.Τ. και τις υπηρεσίες του Δήμου που συνδράμουν και βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του Νεοσύστατου Οργανισμού του Δήμου μας.
Όλοι στο Κορθι δεν ξέχασαν ούτε θα ξεχάσουν την “……..Συμπεριφορά…….” που είχε ο Χ. Β. στον τότε Δήμαρχο Κορθιου αείμνηστο Ι. Γ. , και ποιο ηταν το αποτέλεσμα στην υγεία του τότε Δημάρχου Κορθιου !!!
Είναι γνωστές σε όλους τους Κορθιανους και όχι Μόνο, η Κακοήθεια ,η Εμπάθεια , η Τοξικότητα και τελευταία το ” Ολα τα σφάζω …… ” του Χ. Β.