Ο Κώστας Μάρκογλου κλείνει την "Αδαμαντία"

Γεννημένος το 1969 στην Ν Ιωνία , ο Κώστας Μάκρογλου θυμάται τον εαυτό του με ένα μολύβι και ένα χαρτί από τότε που γεννήθηκε!!

 

” Δύο είναι οι αγάπες μου η ζωγραφική και η θάλασσα” !!! Την θάλασσα την ζω από το επάγγελμα μου και την ζωγραφική με τα έργα μου” !!

Οι επιρροές του είναι από σύγχρονους ζωγράφους του υπερρεαλισμού  και ζωγράφους της Αναγέννησης!

Ο Κώστας Μάρκογλου κλείνει την "Αδαμαντία"

Παρακολουθεί την τέχνη από το internet λόγω της συχνής απουσίας του για την δουλειά του και σκέφτεται την καθιέρωση του όπως όλοι οι ζωγράφοι του Μεσαίωνα…..

H έκθεση του κ Κώστα Μάρκογλου θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 30/8 απο τις 20.00μμ το απογευμα μεχρι τις 23.00μμ στον Χώρο τέχνης και μάθησης Αδαμαντία στο Νημποριό της Χώρας Άνδρου. 

Πηγή: Χώρος τέχνης και μάθησης Αδαμαντία

Ο Κώστας Μάρκογλου κλείνει την "Αδαμαντία"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.