Παλαιά έπιπλα που “ζωντανεύουν” με χρώματα κιμωλίας ανάλογα με την διάθεση και τον ρομαντισμό μας είναι μερικά από τα μαθήματα του εργαστηρίου αναπαλαίωσης που θα λειτουργήσει στο εργαστήριο Κεραμικής του Γαυρίου την ερχόμενη Κυριακή. Το εργαστήρι φέρει την προσωπική υπογραφή της Λασκαρώς Στρατή και τα αποτελέσματα θα ανταμείψουν τους συμμετέχοντες.
Η ανακοίνωση του εργαστηρίου
Εργαστήρι Αναπαλαίωσης που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Εργαστηρίου Κεραμικής Γαυρίου την Κυριακή 7/12, 10:30-13:30.
Το εργαστήριο διοργανώνει το Art In Fact, εκπρόσωπος των αυθεντικών χρωμάτων κιμωλίας Annie Sloan Chalk Paint στην Άνδρο, που βρίσκεται στη Χώρα.
Στο τρίωρο αυτό μάθημα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να χρησιμοποιούν τα χρώματα κιμωλίας Annie Sloan και βασικές τεχνικές παλαίωσης για να ανανεώσουν τα έπιπλά τους!
Κόστος συμμετοχής 40€ συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών.
Το μόνο που χρειάζεται να φέρουν οι συμμετέχοντες είναι ένα μικρό ξύλινο αντικείμενο που θα βάψουμε κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2282 3 00650, 6972 702 252 (Λασκαρώ Στρατή)



















