Στον Ν.Ο.Ε. η παρουσίαση του 59ου Eurobank Δ.Ι.Α.Α. «Ιωάννης Β. Γουλανδρής»

Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου επέλεξε η Οργανωτική Επιτροπή του Eurobank Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής»,να παρουσιάσει τον αγώνα και να προσκαλέσει αθλητές και φίλους του αθλήματος σε μία από τις σημαντικότερες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου 2026, με διπλή εκκίνηση από την Αθήνα και την Χίο, ενώνοντας δύο ναυτόκοσμους, δυο ελληνικά νησιά των οποίων οι άνθρωποι είναι παραδοσιακά ενασχολούμενοι με την ναυτιλία.

Η παρουσίαση θα γίνει απόψε 31.3.2026, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος καθώς ο ΝΟΕ είναι συνδιοργανωτής του αγώνα. Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζεται από τους κ.κ. Φαίδωνα Θεόδωρο Ταμβακάκη, (πρόεδρος ΝΟΑ), Στέφανο Κωνσταντινίδη, (Έφορο Ιστιολποίας ΝΟΑ) και Στέλιο Μαρκουίζο (Τεχνικό Σύμβουλο ΝΟΑ).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ παρουσίαση που ακολουθεί, όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, τη διαδρομή, τη συμμετοχή και το πρόγραμμα του αγώνα.

Καλά Πανιά!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.