Φιλοδοξία μου να εκπροσωπώ την Άνδρο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 «Αγαπητοί συμπατριώτες, Σε λίγες μέρες ο κουρνιαχτός της προεκλογικής περιόδου θα καταλαγιάσει και τις ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων θα αντικαταστήσει η ετυμηγορία του Ανδριακού λαού. Ο Θεός της Άνδρου ας φωτίσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τον καλύτερο άρχοντα της ενιαίας Άνδρου.

Κι ενώ το μέγιστο ενδιαφέρον των Ανδριωτών έχει επικεντρωθεί σε ύψιστο βαθμό στην αξιολόγηση του, κατά τεκμήριο, καλύτερου Δημάρχου, έχει υποβαθμισθεί η εκλογή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου που θα ρυθμίζει ποικίλες, σημαντικές  υποθέσεις στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του Καλλικράτη, οι Περιφερειάρχες θα είναι στην ουσία «μικροί πρωθυπουργοί» με αυξημένες αρμοδιότητες.

Έχω την εξαιρετική τιμή να συμπεριλαμβάνομαι το Συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη για το Νότιο Αιγαίο Γιάννη Μαχαιρίδη, με Αντιπεριφερειάρχη για τις Κυκλάδες τον μέχρι τώρα  Γραμματέα Τουρισμού, τον Γιώργο Πουσσαίο.

Βασικός μου ρόλος να εκπροσωπώ την πατρίδα μου, την Άνδρο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα ποικίλα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας.

Η δημόσια πορεία μου σε σχέση με τα κοινά της Άνδρου είναι, σε γενικές γραμμές, γνωστή. Πιστός οπαδός του πραγματισμού προτιμώ να μιλάω περισσότερο με τα έργα μου. Στην διάρκεια των οχτώ χρόνων που διατέλεσα Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κυκλάδων  συνέβαλα ώστε να χαραχθεί μια σωστή στρατηγική για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιωτικού μας συμπλέγματος και της Άνδρου ειδικότερα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Οι σπουδές μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Αγγλία, η 35ετής εμπειρία μου ως στελέχους της ΕΡΤ καθώς και η γλωσσομάθειά μου θεωρώ ότι θα με καταστήσουν χρήσιμο για να υπηρετήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Άνδρο τώρα που οι απαιτήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μεγαλύτερες.

Από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας, αυτή που θα με οπλίσει να δίνω το δυναμικό μου παρόν στις κρίσιμες αποφάσεις της νεογέννητης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εγώ από τη μεριά μου θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις για να προχωρήσει η Άνδρος με βήμα ταχύ στη σύγχρονη εποχή διατηρώντας την αρχοντιά της και τις παραδόσεις της».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.