Σε δράση αλληλεγγύης συμμετέχει ο δήμος Άνδρου, με την ιδιότητά του ως μέλος της ΚΕΔΕ και στο πλαίσιο συνεργασίας της Ένωσης με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σε δράση αλληλεγγύης συμμετέχει ο Δήμος Άνδρου

Το δελτίο τύπου του Δήμου

Άμεση πρόσβαση ευπαθών –λόγω Covid-19– κοινωνικών ομάδων σε τρόφιμα δίνεται το τριήμερο 21,22 και 23 Δεκεμβρίου 2020, μέσω του Δήμου Άνδρου. Η Κοινωνική Υπηρεσία και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ενημέρωσαν όσους πληρούσαν τα κριτήρια, προκειμένου να παραλάβουν από το κτήριο της Κοινότητας Μπατσίου βασικά επισιτιστικά αγαθά, ενισχύοντας το γιορτινό τους τραπέζι, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το οποίο χρηματοδότησε πανελλαδικά την πρόσβαση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID- 19, σε βασικά επισιτιστικά αγαθά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.