Το 8ο βιβλίο του Γιάννη Ζιώτη είναι γεγονός. Αθόρυβος, τηρώντας πάντα χαμηλό προφίλ, ο Ανδριώτης συγγραφέας Γιάννης Ζιώτης είναι ο “άνθρωπος της διπλανής πόρτας”, που την ανοίγει και βλέπει τον πλησίον του χωρίς να παρασυρθεί στη δίνη του “πολιτισμού” ή του εφησυχασμού. Αναγνωρίζει την ανθρώπινη αγωνία, τα διακυβεύματα της καθημερινότητας με κοινό παρανομαστή την βιοπάλη, χωρίς να χάνει την ουσία και την ποιότητα των αισθημάτων και συναισθημάτων, χωρίς να χάνει την ελπίδα του ονείρου.

Διαβάζοντας τα κειμένά του τον βλέπεις να αφηγείται ιστορίες που λίγο-πολύ ταιριάζουν σε όλους μας, ενώ γνωρίζοντας τον, αναγνωρίζεις στη γραφή του τα στοιχεία της αυτοβιογραφίας και του ψυχογραφήματος του ίδιου του συγγραφέα.

Καλοτάξιδο το 8ο πόνημά σου Γιάννη. 

Το βιβλίο

Το 8ο βιβλίο του Γιάννη Ζιώτη: Σπασμένα Αποτυπώματα

 
Ο συγγραφέας
Από την παρουσίαση του “Λάθος από την αρχή” με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο Β’, τον δημοσιογράφο Π. Αλέπη και την συνάδελφο Ζέτα Τζιώτη, στην πρεσβεία της Κύπρου, στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976. Τα βιβλία του έχουν µεταφραστεί στο εξωτερικό και βραβευτεί. Θεωρείται ένας από τους καταξιωµένους συγγραφείς της γενιάς του. Σπούδασε δηµοσιογραφία και την υπηρέτησε µε συνέπεια. Το βιβλίο «Σπασµένα Αποτυπώµατα» αποτελεί το όγδοο συνολικά έργο του.

Παρούσα σε όλες τις παρουσιάσεις των βιβλίων του Γιάννη Ζιώτη, η κ. Ελένη Σαμαράκη

Στον Αντώνη Σαµαράκη, οφείλει τη συγγραφική του γέννηση. Σε ηλικία 46 ετών θεωρεί υποχρέωση και τιµή του να υπηρετεί τις λογοτεχνικές επιταγές του δασκάλου Σαµαράκη, αλλά και τις ηθικές αξίες του µεγάλου συγγραφέα. Ο Γιάννης Ζιώτης, µε το έργο του έχει καταφέρει να συναντηθεί µε το ευρύ αναγνωστικό κοινό, να αγαπηθεί και να συζητηθεί όσο λίγοι της γενιάς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.