Αποκλειστικό: Με παρέμβαση Γ. Βρούτση, Γ. Αμυρά παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες.

Για την παράταση που αφορά στην προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση, ο οποίος με αποκλειστική του δήλωση στην “Ανδριακή”/ andriakipress.gr ξεκαθαρίζει το τοπίο που αφορά στην αμετάκλητη πλέον ημερομηνία της 30ης Ιουνίου 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον θόρυβο που ξέσπασε για την παράταση, μέχρι στιγμής από τα νησιά των Κυκλάδων έχουν υποβληθεί μόνο 60 ενστάσεις!!!

Η δήλωση του Γιάννη Βρούτση
Γιάννης Βρούτσης

Αδιαμφησβήτητα οι δασικοί χάρτες αποτελούν μια σημαντική μεταρρύθμιση που δυστυχώς στην πατρίδα μας έχει καθυστερήσει εδώ και πολλά χρόνια. Η προσπάθεια της κυβέρνησης και εμού προσωπικά – καθώς οι δασικοί χάρτες αφορούν σχεδόν όλα τα νησιά των Κυκλάδων-  ήταν στην κατεύθυνση όχι της μη εφαρμογής, αλλά της σωστής, ορθής και δίκαιης υλοποίησης τους.

Μετά από τρεις παρατάσεις και αρκετές βελτιώσεις που έδωσε η κυβέρνηση, φτάσαμε στην καταληκτική ημερομηνία της 31 Μαίου 2022.

Γιώργος Αμυράς

Όλο αυτό το διάστημα όμως,  κατανοώντας τα αιτήματα που έφθαναν από τα νησιά και την ανάγκη για μια τελευταία παράταση, η κυβέρνηση στον σύνολό της, ο αρμόδιος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς και εγώ προσωπικά, δώσαμε μια μάχη για μια τελευταία ευκαιρία.

Μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς δόθηκε η τελευταία οριστική και αμετάκλητη ημερομηνία κατάθεσης των ενστάσεων για τους ιδιοκτήτες, η 30η Ιουνίου 2022

Εύχομαι μέσα σε αυτό το εύλογο χρονικά διάστημα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τον χρόνο να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητές τους.

Η δήλωση Χρήστου Βουραζέρη

Με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδριώτης φοροτεχνικός που “πήρε πάνω του” το θέμα της παράτασης της προσθεσμίας για τους δασικούς χάρτες στο νησί ενημέρωσε σχετικά:

Καλημέρα στην Άνδρο μας!!

Γιάννη Βρούτση σε ευχαριστούμε….
Παράταση μέχρι 30 Ιουνίου για τις αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες!!
Σε λίγο η ανακοίνωση…
Προσοχή η τελευταία…
 
Σημειώνεται πως υπουργική απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.