Natura 2000 σε δημόσια διαβούλευση

“Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000 σε νησιά των Κυκλάδων, μεταξύ των οποίων και η Ανδρος.

Οπως είναι γνωστό, σημαντικό ποσοστό της έκτασης της Ανδρου αποτελεί περιοχή Natura και επομένως η μελέτη που βρίσκεται σε διαβούλευση και το Προεδρικό Διάταγμα με το Σχέδιο Διαχείρισης που θα ακολουθήσει, κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά για το νησί μας.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών και την μέγιστη δυνατή εμπλοκή στη διαβούλευση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προστασία της φύσης και την αρμονική ένταξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/11/2022 και ώρα 6:00 μ.μ. συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επαγγελματικού Λυκείου Άνδρου «Νικόλαος Αλεξάνδρου Καϊρης- ΕΠΑΛ Άνδρου», όπου θα παραβρεθεί η μελετητική ομάδα και θα παρουσιάσει την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες να παραβρεθούν και να ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τις προτάσεις της Μελέτης, ώστε να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες η σχετική Διαβούλευση.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.