Χωρίς νερό Βακόνι, Μένητες, Μεσσαριά!

Η προειδοποίηση για διακοπές στην υδροδότηση στην Μεσσαριά δόθηκε στην δημοσιότητα στις 29 Ιουνίου 2023.

Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όριά τους. Χαρακτηριστική η διαμαρτυρία μητέρας από το Βακόνι, της κ. Ειρήνης Πέττα, χαρακτηριστική η ανάρτηση του Μιχάλη Γαλιάσου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ντροπή!

“Ζούμε χωρίς νερό στην περιοχή του Βακονίου εδώ και 4 ημέρες. Δίπλα μας να έχουμε υποστεί την ταλαιπωρία του ανοιγματος γεώτρησης.

Ντροπη και απογοήτευση μπορει να επιφέρει η κατάσταση αυτη!

Εγώ προσωπικά εγκαταλείπω σημερα το σπίτι μου διότι και το αποθηκευμενο νερό τελείωσε και δεν έχω νερό να πλύνω να μπιμπερό του 4 μηνών μωρού που έχω”!

Ειρήνη Πέττα

“Βρε Δήμαρχε της Ανδρου, θέλω να σε ρωτήσω ήρεμα και να μου πεις ειλικρινά! Ειναι δυνατόν οι Μαινητες να μην έχουν νερό??? Ποιος? Οι Μαινητες που οι πηγές της τρέχουν κρυστάλλινο νερό 365 μέρες τον χρόνο ενώ οι κάτοικοι του χωριού δεν έχουν να πιουν???”

Μιχάλης Γαλιάσος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι έχει γίνει με την διαρροή νερού στον Άγιο Σπυρίδωνα ΜΕΣΑΡΙΑΣ που υποφέρει από τις διακοπές νερού; Κοντά ενάμιση χρόνο τεράστιες ποσότητες νερού χάνονται στον δρόμο κι ο ανίκανος Δήμος αρκείται να απειλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες για την υπερκατανάλωση νερού. Σκέτη πρόκληση στην νοημοσύνη μας. Πού είναι τα έργα για την εξασφάλιση νερού που υποσχέθηκε προεκλογικά ο κύριος Λοτσάρης; Πώς αξιοποίησε τις προτάσεις του κυρίου Πισσία (που όπως φαίνεται τον εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει την δημαρχία); Αφού λοιπόν δεν έκανε τίποτα ο Δήμος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της επάρκειας νερού και προβαίνει σε προειδοποιήσεις-απειλές, να ετοιμάζονται για αγωγές και αποζημιώσεις για το πρόβλημα που δημιούργησαν με την αδιαφορία τους, στους κατοίκους και στους επαγγελματίες της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.