Η νέα γενιά, τα παιδιά μας, είναι το μέλλον. Γι’ αυτό με τις πολιτικές μας οφείλουμε να στηρίξουμε την νεολαία και να δώσουμε κίνητρα.

Κίνητρα για να μείνουν οι νέοι μας στο νησί, να δουλέψουν, να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να κάνουν οικογένεια στο νησί.
Ως παράταξη βάζουμε σε μεγάλη προτεραιότητα τη νέα γενιά και στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται δράσεις και πρωτοβουλίες που θα δώσουν κίνητρα στις νέες και τους νέους μας.
 
Μεταξύ αυτών είναι τα εξής:
✅ Η δημιουργία Γραφείου Επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες. Το γραφείο αυτό θα στεγάζεται εντός του χώρου του Δημαρχείου και θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, στον πρωτογενή τομέα και να ανοίξουν μια νέα επιχείρηση.
Στόχος είναι η δωρεάν σύνταξη φακέλων για χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα.
✅ Η ενίσχυση του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Εδώ στηρίζουμε περαιτέρω οικονομικά το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Ενισχύουμε τόσο οικονομικά όσο και σε ό,τι άλλο χρειάζονται τους πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους του νησιού, ώστε να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους.
Αναβιώνουμε παλιά πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, όπως το ράλλυ ΦΙΛΠΑ, το ράλλυ μοτοσυκλετών αντίκα, το AndrosTrailRace, τον ημιμαραθώνιο Κορθίου, τον αγώνα υπέρ των Ναυτικών, τα Πρόκλεια και πολλά άλλα. Ενώ θα δημιουργήσουμε και νέα. Τέλος, δίνουμε έμφαση στις αθλητικές υποδομές, ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια και προχωράμε στην κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και κλειστού κολυμβητηρίου.
✅ Η ίδρυση Ναυτικής Σχολής σε συνεργασία με τον εφοπλιστικό κόσμο της Άνδρου. Θέλουμε την Άνδρο ένα ναυτιλιακό κέντρο, με ένα ολοκληρωμένο ναυτικό campus, με σχολή, ανώτατης και ανώτερης βαθμίδας, καθώς επίσης και με πλήθος παραρτημάτων ναυτιλιακών εταιρειών. Έτσι τα παιδιά μας, τα παιδιά των Ανδριωτών που σκοπεύουν να ασχοληθούν με τη Ναυτιλία δεν θα χρειάζεται να μεταναστεύουν και να φεύγουν μακριά από το νησί. Οι νέοι μας θα μπορούν να σπουδάζουν και να παραμένουν στον τόπο τους. Ενώ παράλληλα ενισχύεται ο πληθυσμός του νησιού.
Όλα αυτά ξεκινούν να υλοποιούνται την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Το πρόγραμμά μας είναι πλήρες σε όλους τους τομείς. Θέτουμε στόχους μετρήσιμους και τεκμηριωμένους για να βάλουμε ξανά την Άνδρο μας σε τροχιά ανάπτυξης. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για μια νέα προοπτική για το νησί μας!
 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.