Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30 στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου θα διεξαχθεί η χορευτική παράσταση της σχολής χορού WE DANCE – VARVARA SPANOU καθώς και χορευτικά SHOW από επαγγελματίες χορευτές!

Ένα χορευτικό και καλλιτεχνικό δρώμενο, που συμμετέχουν τα παιδιά του νησιού μας και με πολύ χαρά ανυπομονούν να σας παρουσιάσουν όλα αυτά που έχουν ετοιμασει!

Το θέμα μας για φέτος, θα σας διασκεδάσει , θα σας γεμίσει αναμνήσεις και θα σας ξεσηκώσει , καθώς είναι η EUROVISION και όλα τα τραγούδια και οι χορογραφίες μας είναι εμπνευσμένα από τον θεσμό αυτό!

Βέβαια ξεχωριστή εμπειρία είναι να έρθετε να απολαύσετε τους επαγγελματίες χορευτές που έχουμε προσκαλέσει , σε διαφορετικά είδη χορού , και να πάρετε μια γεύση από την μαγεία της τέχνης αυτής!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 8 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΑΜΕΙΟ: 10 ΕΥΡΩ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  WE DANCE ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ, ΑΝΔΡΟΣ Τ.Κ 845 00 ΤΗΛ:2282 3 0059 ΚΙΝ:6942 713 726 FB:WeDance-Varvara Spanou INSTAGRAM: wedancevarvaraspanou

Δ.Τ. WE DANCE

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.