Συλλυπητήρια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β'

Τα θερμά τους συλλυπητήρια απευθύνουν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο Β’ και στον αδελφό του Νικόλαο, απλοί πολίτες αλλά και οι αρχές, σύλλογοι και σωματεία των Κυκλάδων για την απώλεια της πολυαγαπημένους τους μητέρας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 

Συλλυπητήρια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β'Συλλυπητήριο μήνυμα  του αν. Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την εκδημία της μητέρας του Μητροπολίτη Σύρου  κ.κ. Δωρόθεου Β΄

Σεβασμιότατε Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μυκόνου, Μήλου, Σίφνου, Σερίφου, Κιμώλου, Κύθνου, Φολεγάνδρου, Σίκινου, κ. Δωρόθεε Β,

Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία της αγαπημένη σας μητέρας. Με αισθήματα σεβασμού και αγάπης προς το πρόσωπό σας, εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια. Ως μέλος του ποίμνιού σας προσεύχομαι ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή της και σε εσάς να  χαρίζει παρηγοριά,  κουράγιο και δύναμη, ώστε να συνεχίσετε τη λαμπρή Ποιμαντορία σας και το άοκνο και πολύτιμο για όλους εμάς πνευματικό σας έργο. Καθότι βρίσκομαι στο εξωτερικό, λόγω Κυβερνητικών υποχρεώσεων, δεν είναι δυνατόν να παραστώ στην Εξόδιο Ακολουθία, αλλά νοερά είμαι δίπλα σας.

                                                              Με ειλικρινή συναισθήματα

                                                      Γιάννης Βρούτσης

Συλλυπητήρια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β'Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ και στον αδερφό του Νικόλαο για την εκδημία της πολυαγαπημένης μητέρας τους Αικατερίνης. Η Αικατερίνη Πολυκανδριώτη ήταν μία εξαιρετική σύζυγος, μητέρα, ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο τον κόσμο της Μυκόνου και από τις πρώτες γυναίκες Αστυνομικούς του Ελληνικού Κράτους. Εύχομαι εκ βάθους καρδίας ο Κύριος να χαρίσει ανάπαυση στην ψυχή της. Αιωνία η μνήμη της.

Κατερίνα Μονογυιού

Συλλυπητήρια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β'
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης

«Εκφράζω τα πλέον θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ και τον αδελφό του Νικόλαο για την εκδημία της μακαριστής μητέρας τους. Εύχομαι εκ βάθους καρδίας την εξ ύψους παρηγορία στο πένθος των οικείων της και οι προσευχές όλων μας είναι υπέρ της ανάπαυσης της ψυχής της εκλιπούσης.  Αιωνία η μνήμη της.»

Συλλυπητήρια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β'
Δήμαρχος Άνδρου: Θεοδόσης Σουσούδης

«Σεβασμιώτατε Ποιμενάρχη μας και Μητροπολίτα Σύρου κ. Δωρόθεε με συντετριμμένη καρδιά και μεγάλη θλίψη, πληροφορηθήκαμε την εκδημία της πολυαγαπημένης σας μητέρας. Δεόμαστε στον Κύριο της ζωής και του θανάτου να χαρίσει ανάπαυση στην ψυχή της κεκοιμημένης μητέρας σας και να την κατατάξει εις χώρα ζώντων! Σε εσάς δε να σας χαρίζει την εξ’ ύψους βοήθεια, παραμυθία, δύναμη και καρποφορία στην Ποιμαντορία σας!  Την ευχή σας και αιωνία της η μνήμη!».

Συλλυπητήρια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β'

Σεβασμιώτατε,

ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, Σας εκφράζουν τα εγκάρδιά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της λατρευτής Σας μητέρας Αικατερίνης. Προσευχόμαστε όπως ο Πανάγαθος Θεός σκέπει δια της πατρικής Του  χάριτος  την ευλαβή χριστιανική ψυχή, της αλησμόνητης μητέρας Σας με θεία θαλπωρή και προστασία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ. ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ. Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΙΟΛΕΣ. Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΖΙΩΤΗΣ. ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΙΟΝΗ-ΦΙΣΕΡ ΖΑΜΑΝΟΥ. ΤΑΜΙΑΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΧ, ΚΟΝΤΟΥ. ΕΦΟΡΟΣ:ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΑΛΤΑΖΑΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.