Απεβίωσε η μητέρα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄

“Από το Γραφείο του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ γνωστοποιείται ότι η μητέρα του Αικατερίνη, πλήρης ημερών, απεδήμησε σήμερα εις Κύριον.

 Η Εξόδιος Ακολουθία της θα τελεσθεί την Παρασκευή, 12: 30 μ.μ. στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Άνω Μεράς Μυκόνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ και ο αδελφός του Νικόλαος παρακαλούν αντί στεφάνων να κατατεθούν προσφορές στον υπ΄ αριθμ. ΙΒΑΝ    GR32 0110 4690 0000 4692 9644 733 Λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης, επ’ ονόματι του Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ». 

Η εφημερίδα μας ΑΝΔΡΙΑΚΗ/andriakipress.gr απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο Β΄ευχόμενη να απαλύνει ο καιρός τον ανθρώπινο πόνο του για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκφράζω τα θερμά μου συλυπητήρια στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο για τη κοίμηση της αγαπημένης του μητέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.