Νερό. Αυτό το πολύτιμο υγρό!

Νερό και φλέγον θέμα του νησιού μας και αυτό το καλοκαίρι.

Με τους υπευθύνους να κάνουν έκκληση για ορθολογιστική χρήση στην κατανάλωση, με τα δίκτυα διάτρητα σε πολλά σημεία, με τους μειωτήρες να υπολειτουργούν, με τους πολίτες να συνεργάζονται μεν, αλλά…

Η προηγούμενη δημοτική αρχή -και πρώτιστα οι Αποικιανοί, σε ιδιωτικό επίπεδο- εξασφάλισαν την τηλεμετρία, δίνοντας προτεραιότητα στην καλλιέργεια των πηγών και τον καθαρισμό τους.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η παρούσα αρχή με τους ιθύνοντες να επαγρυπνούν και να τρέχουν από πλαγιά σε πλαγιά, καθώς πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους μας ότι χωρίς καλλιεργημένες πηγές, στεγανά δίκτυα και δεξαμενές, σύγχρονα συστήματα τηλεμετρίας και έξυπνους μετρητές, αλλά κυρίως χωρίς συνεργασία στην διαχείριση των υδάτινων πόρων, άσπρη μέρα δεν ξέρει κανείς αν θα δούμε.

Με αυτό το σκεπτικό συνομιλήσαμε με τον αντιδήμαρχο Άνδρου κ. Νίκο Βιδάλη και με τον πρόεδρο του Τοπικού Μεσαριάς κ. Λάζαρο Τσιώπο για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης ενόψει τουριστικής περιόδου στο ραδιόφωνο της Άνδρου, στην εκπομπή Μουσικές Καλημέρες του Μιχάλη Αστρά/Asteras 92 fm με την Μαριάννα Φωτοπούλου/ Ανδριακή Εφημερίδα – andriakipress.gr.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καλοκαίρι χωρίς νερό στην Άνδρο , η ζωή θα είναι μία κόλαση !! Ας αφήσουμε τις εξυπνάδες και ας ενδιαφερθούμε όλοι γι’ αυτό το θέμα !!!

  2. Μαριάννα καλησπέρα.
    Συγχαρητήρια για την ωραία και κατατοπιστική συνέντευξη, θα θέλαμε όμως μιας και σου δόθηκε η ευκαιρία να έχεις live τον Αντιδήμαρχο, να τον ρωτούσες αν έχουμε καμία εξέλιξη στο πολύ σοβαρό θέμα της καταστροφής του Τουρλου.
    Κάθε μέρα που περνάω και τον βλέπω, κλαίει η ψυχή μου αλλά σύναμμα τρελαίνομαι που ακόμη δεν έχει τιμωρηθεί κανένας.
    Είναι καθήκον όλων μας το έγκλημα αυτό ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Το θέμα ήταν το νερό. Για το θέμα του Τούρλου θα επανέλθω με αναφορά και σε άλλες “βαρβαρότητες” που συμβαίνουν.

  3. Μένω άναυδος με την αθρόα συμμετοχή !! Τα θέματα δεν λύνονται μόνα τους !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.