Αγαπητοί μας μέλη και φίλοι,
Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του Ιουνίου που είναι πλούσιες φέτος.

Στις 23 Ιουνίου η Αδελφότητα έχει τη τιμή και τη χαρά να λάβει μέρος στη καθιερωμένη Γιορτή Λεμονιού που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα.

Την αμέσως επόμενη μέρα 24 Ιουνίου της Αγίας Τριάδος θα πραγματοποιηθεί η επίσης καθιερωμένη θρησκευτική πανήγυρις μετα αρτοκλασίας στη Αγία Τριάδα Κορθίου και θα ακολουθήσει κέρασμα στη Πλατεία Κορθίου με ζωντανή μουσική και τον Αγιασμό για την επαναλειτουργία του Κοινοτικού Γραφείου Κορθίου.

Οι εκδηλώσεις της "Αδελφότητας Ανδρίων "Το Κόρθιον"
Στη συνέχεια τη Κυριακή 30 Ιουνίου εορτή των Αγίων Πάντων θα γίνει η επι σειρά ετών θρησκευτική πανήγυρις μετά αρτοκλασίας στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων όπου βρίσκεται και η ομώνυμη εικόνα της Αδελφότητας. Μετα την εκκλησία και ώρα 13.30μμ σας προσκαλούμε στο μεζεδοπωλείο “Μένητες” στη Καλλιθέα Παναγή Τσαλδάρη 207, 100 μ από το σταθμό του ηλεκτρικού με πλούσιο μενού και απεριόριστο κρασί στα 20 ευρώ το άτομο και ζωντανή μουσική.

Για κρατήσεις καλέστε 6972 617 181.

Σας περιμένουμε με χαρά.
Εκ του ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.