Στην ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Άνδρου

\Επίσημη πρώτη για τον Θεοδόση Σουσούδη σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 στην ΚΕΔΕ όπου συμμετείχε στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας.

“Ο Δήμαρχος Άνδρου αποτελεί μέλος της Επιτροπής Υγείας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, για την δημοτική θητεία 2024-2028.
Η συμμετοχή του Δημάρχου σε μια τέτοια επιτροπή κρίνεται ιδιαίτερα τιμητική, αλλά και ουσιαστική καθώς συμβάλλει στη διαμόρφωση αποφάσεων προς την κεντρική κυβέρνηση προκειμένου να δοθούν λύσεις στο φλέγον θέμα της υγείας.
Τα θέματα της ημερησίας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν:
1. Προγραμματισμός δράσης της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ έτους 2024.
2. Διάφορα Θέματα και Ανακοινώσεις.
Ο κ. Σουσούδης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την ΚΕΔΕ για τον ορισμό του ως μέλος σε μια τόσο σημαντική επιτροπή, καλωσόρισε τους συναδέλφους του και φυσικά αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα της υγείας στη νησιωτική Ελλάδα και στην υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας, όπως και της Άνδρου.
Στην ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Άνδρου
Με τον Δήμαρχο Χίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ ιατρό ακτινολόγο κ. Γιάννη Μαλάφη και τον κ. Γρήγορη Λέων μέλος της επιτροπής υγείας ιατροδικαστής.
Τόνισε πως πρέπει να δοθούν οικονομικά κίνητρα στους γιατρούς που θα στελεχώνουν Κ.Υ. στα νησιά γιατί παρατηρείται έντονα το φαινόμενο να μην προσέρχονται ενδιαφερόμενοι στις προκηρύξεις θέσεων.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επιστημονικών κινήτρων, προκειμένου να μη στερείται η δυνατότητα επιστημονικής ανέλιξης των γιατρών που θα στελεχώσουν Κ.Υ.
Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη της Επιτροπής και τα αποτελέσματα της συνάντησης θα προωθηθούν κεντρικά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.