Με ιδανικό άνεμο για μία γρήγορη κούρσα και με ανταγωνισμό από πληρώματα με διακρίσεις στην ιστιοπλοΐα τριγώνου και ανοικτής θάλασσας ολοκληρώθηκε η σημερινή παράκτια ιστιοδρομία του 57ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα της Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» στη θαλάσσια περιοχή της Χώρας Άνδρου.

Η τοπική ιστιοδρομία με ιδανικές συνθήκες
Photo: Πολύμνια Τα.

Το σκάφος «Aristofani UK DC UK Defence Glub – UKP&I» ζευγάρωσε τις πρωτιές και η διοργάνωση ολοκληρώθηκε σήμερα (1/9) με την ιστιοπλοϊκή διαδρομή Χώρα – Δύσβατο
«Σπύρος Μ. Πολέμης, η οποία έκρινε και τον τελικό νικητή του βαρύτιμου τροπαίου.
Την εκκίνηση της τοπικής – παράκτιας κούρσας «Eurobank Private Bank Cup» έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης μαζί με την ολυμπιονίκη του πόλο Έλενα Ξενάκη και τον πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Λεωνίδα Τσορτανίδη, ο οποίος μυήθηκε στο
άθλημα των ιστίων στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου.

Την ιστιοδρομία, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη.

Τα αποτελέσματα της τοπικής ιστιοδρομίας «Eurobank Private Bank Cup»:

1. Αristofani UK DC UK Defence Glub – UKP&I» (Σ. Καμπουρίδης)
2. Pete (Δημήτρης Παλαιολόγος)
3. Black Perl (Μ. Κουρτέσης)

Γενική κατάταξη:
1. Αristofani UK DC UK Defence Glub – UKP&I» (Σ. Καμπουρίδης)
2. Pete (Δημήτρης Παλαιολόγος)
3. Apidalos Nafs – Goulandris Bros LTD

Γενική κατάταξη ιστιοδρομίας «Οίνωψ»:
1. Burrasca (Ν. Χατζηγιάννης) 
2. Frankly Mydear (Φ. Ταμβακάκης)

(Δελτίο τύπου ΝΟΑ/ΝΟΕ)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.