Ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου ξεκινά και φέτος τα μουσικά ταξίδια του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους χορωδούς στη μεγάλη του οικογένεια. Ραντεβού στη φιλόξενη αίθουσα του ΜΟΥ.Σ.Α την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για την πρώτη μας πρόβα!

"Ελα κι εσύ στον ΜΟΥ.Σ.Α."Το φετινό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και η εγγραφή των νέων μελών είναι απαραίτητη για τη διαμόρφωση των τμημάτων! Πρόγραμμα χορωδιών Τμήματα Μουσικής Προπαιδείας

Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας τα οποία αποτελούν το πολύτιμο φυτώριο του Συλλόγου και εξασφαλίζουν την εξέλιξή του. Τα μαθήματα των τμημάτων γίνονται κάθε Παρασκευή 17:00 ~ 18:00 και 18:00 ~ 19:00 και περιλαμβάνουν:

* μουσικοκινητική αγωγή * παιχνίδια έκφρασης * πρώτα βήματα στο πιάνο * σύστημα Orff

* οργανογνωσία * φωνητική * χορωδία * ρυθμικές ασκήσεις * θεωρία της μουσικής

* boomwhackers & bucket drums * γνωριμία με όλα τα είδη μουσικής Τμήμα Παιδικής / Εφηβικής Χορωδίας.

Το τμήμα αποτελείται από δύο ομάδες, ενώ οι ώρες των προβών τους θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών. Η Παιδική Χορωδία απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού και η Εφηβική σε μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου που αγαπούν το τραγούδι.

Στόχοι των μαθημάτων μας είναι: * η εξέλιξη της χορωδίας * η συνεργασία με άλλες χορωδίες της Ελλαδας * οι μουσικές δραστηριότητες στο νησί * η έμπνευση για ενασχόληση με τη μουσική * η ενίσχυση της ομαδικότητας, της έκφρασης, της μουσικής αντίληψης και της καλλιτεχνικής ευαισθησίας * η συμμετοχή σε τοπικές και μη εκδηλώσεις * η φωνητική και η θεωρία της μουσικής * η διεύρυνση των στόχων και του ενδιαφέροντος των παιδιών για την τέχνη Τμήμα Μικτής Χορωδίας.

Η Μικτή Χορωδία του ΜΟΥ.Σ.Α. που απαρτίζεται από παλιά και έμπειρα μέλη, αλλά και από νέους χορωδούς, πραγματοποιεί τις πρόβες της κάθε Παρασκευή στις 20:00. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 16 ετών μένοντας πιστή στο πολυφωνικό τραγούδι και το πλούσιο ρεπερτόριό της, το οποίο καλύπτει όλα τα είδη μουσικής.

Ραντεβού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για την έναρξη της μουσικής μας χρονιάς με κέφι, χαμόγελο και αγάπη για τον Σύλλογο, την Άνδρο και τη μουσική! Μετά την πρόβα θα ακολουθήσει opening party στο νέο Μπιρίκι!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.