Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Αυλαία με επιτυχία για το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
Παντελής Βούλγαρης Photo: Μαρία Λαμπριάδου

To επετειακό 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα που διαμόρφωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Παντελής Βούλγαρης, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών, προσέλκυσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, που κατέκλυσαν το Ανοιχτό Θέατρο Χώρας.

Αυλαία με επιτυχία για το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
Λαϊκή Σκηνή Άνδρου Photo: Μαρία Λαμπριάδου

Η διοργάνωση έγινε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», η οποία ευχαριστεί τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Φεστιβάλ που κι εφέτος συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του. Επίσης, ευχαριστεί στους χορηγούς, των οποίων η στήριξη είναι κάθε χρόνο καθοριστική.

Όμως, οι εκδηλώσεις που αφορούν στον εορτασμό των 10 χρόνων του Φεστιβάλ δεν σταματούν εδώ. Θα συνεχιστούν και το χειμώνα, με εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, «ζωντανεύει» για πρώτη φορά στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας το διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι μυστηρίου «Φόνος;» έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για το καλοκαίρι του 2025, στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου.

Αυλαία με επιτυχία για το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
Ικέτιδες Photo: Μαρία Λαμπριάδου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.