Την δική του άποψη και γνώση για το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου καταθέτει ο Γιώργος B. Μαντζώρος.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που από το 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2023 -όταν και παραιτήθηκε- ασχολήθηκε εμπράκτως με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου Άνδρου ως τακτικό μέλος μαζί με άλλους 4 Ανδριώτες δημοτικούς συμβούλους (3 της συμπολίτευσης και 2 της αντιπολίτευσης), όντας παράλληλα εθελοντής άμισθος σύμβουλος και συνεργάτης του τότε δημάρχου κ. Λοτσάρη.

Η διαφωνία του με τον κ. Λοτσάρη για τον τρόπο διαχείρισης του νέου ανεξάρτητου πλέον Λιμενικού Ταμείου Άνδρου ήταν ο λόγος της παραίτησής του το καλοκαίρι του 2023 καθώς ο ίδιος είχε συμβάλλει τα μέγιστα στην “ανεξαρτητοποίησή” του από το Λιμενικό Ταμείο της Τήνου.

Ο κ. Μαντζώρος ως διαχειριστής του blog SAGINI3 ενός ιστοτόπου που απευθύνεται σε “Όποιον ενδιαφέρεται και αγαπάει την Άνδρο” ξεκίνησε από την Πέμπτη 5.9.2024 μια σειρά αφιερωμάτων στην συγκρότηση, λειτουργία και οικονομική επάρκεια του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.

Διαβάστε το πρώτο (Πέμπτη 5.9.2024)

και δεύτερο (Παρασκευή 5.9.2024) αφιέρωμα.

και τρίτο (Δευτέρα 9.9.2024) αφιέρωμα.

Δήμαρχοι, πρόεδροι και Λιμενικό Ταμείο Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.