Μια κοινωνική δράση του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και κατ' οίκον Νοσηλείας ΆνδρουΌλοι έχουμε σπίτι μας κάτι που για εμάς μπορεί να μην είναι πλέον απαραίτητο αλλά σε έναν συμπολίτη μας την ίδια στιγμή είναι απολύτως αναγκαίο. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον Νοσηλείας Άνδρου για την φύλαξη και δανεισμό ιατρικών ειδών – ορθοπαιδικών βοηθημάτων ενισχύει την εννοια της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς στον πλησίον.

Είναι αυτό που λέγαμε τα χρόνια του κορωνοϊού κοινωνική ευθύνη, κοινωνική συνοχή και άλλα ανάλογα από τα οποία απέχουμε μακράν όλοι ή σχεδόν όλοι όταν αισθανόμαστε δυνατοί…

Η ανακοίνωση τουΣυλλόγου Παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον Νοσηλείας Άνδρου

Ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και κατ’ οίκον Νοσηλείας Άνδρου (Τράπεζα Αίματος Άνδρου), ακολουθώντας το παράδειγμα του Συλλόγου Γυναικών Κορθίου, δημιούργησε ένα χώρο φύλαξης και δανεισμού ιατρικών βοηθημάτων και ορθοπαιδικών ειδών στη Χώρα.

Είδη που έχουμε χρειαστεί στο παρελθόν όπως πατερίτσες, αναπηρικά αμαξίδια, Π, νάρθηκες, συμπυκνωτές οξυγόνου, ορθοπαιδικά κρεβάτια, αεροστρώματα κ.α., και τα οποία δεν μας είναι πλέον απαραίτητα, θα συγκεντρώνονται σε ένα χώρο φύλαξης στο κτίριο της ΕΟΚΑ στο κέντρο της Χώρας, που ευγενικά μας έχει παραχωρηθεί από το Εμπειρίκειο Γηροκομείο.

Υπεύθυνες επικοινωνίας:

Αλίκη Περτέση τηλ.: 6945471364

Έφη Θεολόγου τηλ.: 6973392446

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.