Ενημέρωση για το αποχετευτικό ζητούν οι ΓαυριώτεςΜε ανοιχτή επιστολή προς Έπαρχο, Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο ζητείται ανοιχτή ενημέρωση των κατοίκων της Δ. Κ. Γαυρίου σχετικά με το Έργο ” Δίκτυο Αποχέτευσης ΕΕΛ Γαυρίου και την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αυτού από τους αρμόδιους μελετητές.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου 

Μαρία Αγγελική Γρηγορίου 

Η επιστολή

ΓΕνημέρωση για το αποχετευτικό ζητούν οι Γαυριώτες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγνοεί η κυρία Γρηγορίου την δυνατοτητα-υποχρεωση της να λαμβάνει τα απαιτούμενα έγγραφα από τις υπηρεσίες του Δήμου και την υποχρέωση της να ενημερώνει τους δημότες της Υδρούσας; Ο ρόλος της δεν είναι να κουνάει το δάκτυλο και να δημιουργεί εντυπώσεις. Στην Υδρούσα συνδιοικεί και είναι συνυπεύθυνη για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. Τις συγκεντρώσεις ενημέρωσης τις ορίζει αυτή η ίδια και προσκαλεί Δήμαρχο – Αντιδήμαρχο και όποιον άλλο νομίζει ότι πρέπει να παραστεί. Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας θα μπορούσε την ημερομηνία της συγκέντρωσης να την κανονίσει σε συννενόηση με όσους θέλει να παραστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.