sel-12-exhibition-2

Το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στη Greek Tourism Expo στην Αθήνα (5-7 Δεκεμβρίου). Η έκθεση που εγκαινιάζεται φέτος για πρώτη φορά προσφέρει στους συμμετέχοντες μία πλατφόρμα επικοινωνίας με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

Στο ραντεβού της αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Μ. Παπαβασιλείου με εκπροσώπους του BBC και του Tripadvisor διερευνήθηκε η προοπτική συνεργασίας για την προβολή των νησιών μας ενώ καλλιεργήθηκαν επαφές με εκπροσώπους νέων τουριστικών αγορών όπως είναι η Κορέα ή το Ντουμπάι κ.α.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης έλαβε χώρα φόρουμ για το θαλάσσιο τουρισμό με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των πλοιοκτήτριων εταιρειών. Το φόρουμ αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία για συναντήσεις με τα στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας και προώθησης αυτής της μορφής τουρισμού στα νησιά μας.  Η Άνδρος είχε την δική της παρουσία υπό την αιγίδα της Περιφέρειας σε μια έκθεση άρτια οργανωμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.