Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης & πιστοποίησης σε νέες ειδικότητες τεχνικών MIS 5047757

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης που δίνει έμφαση για πρώτη φορά σε ειδικότητες τεχνικών και που υλοποιεί αυτό το διάστημα το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία», με στόχο την απόκτηση πρόσθετων γνώσεων και την κατάρτιση σε εξειδικευμένες και οριζόντιες θεματικές, που θα έχουν άμεση και θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για νέες ειδικότητες τεχνικών

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθείστε τις σελίδες του Επιμελητηρίου στο facebook, το instagram και στο κανάλι του στο youtube για όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αλλά και για κάθε νέα είδηση που αφορά την επιχειρηματική κοινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.