ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  ‘’ Κύριε Σουσούδη είστε Δήμαρχος, σταματήστε να κάνετε αντιπολίτευση και αναλάβετε τις ευθύνες σας.΄’’

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Ο κ.Σουσούδης ενοχλήθηκε επειδή αποκαλύψαμε ότι τα Αποίκια ήταν για πέντε ημέρες χωρίς νερό.

Και αντί να αναλάβει τις ευθύνες του έκανε το μόνο πράγμα που ξέρει: αντιπολίτευση στην προηγούμενη δημοτική αρχή.

Με τη διαφορά ότι είναι ήδη ο ίδιος Δήμαρχος εδώ και 6 μήνες και αυτό πλέον δεν πιάνει, πρέπει να βρει ένα άλλο αφήγημα από τη στιγμή που διαφαίνεται ήδη η διαχειριστική του ανεπάρκεια και η αδυναμία του να εγγυηθεί τα στοιχειώδη: δηλαδή την παροχή νερού στους πολίτες.

Ο κ.Σουσούδης πήρε το Δήμο με τα ψέματα και πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει να διοικεί με τα ψέματα.

Από εκεί και πέρα, κάποια νέα και πρόσθετα στοιχεία που καταρρίπτουν τις δικαιολογίες του κ.Σουσούδη για το πρόβλημα με το νερό στα Αποίκια:

1ον) Η αντλία δεν κάηκε την Παρασκευή όπως λέει ο κ.Σουσούδης αλλά την Τετάρτη 4 Ιουνίου.

2ον) Ο κ.Σουσούδης και η μικρή ομάδα με την οποία διοικεί το Δήμο, προφανώς δεν παρακολουθούσαν το σύστημα τηλεμετρίας που ενημερώνει για κάθε βλάβη ή πρόβλημα στα αντλιοστάσια.

3ον) Ομολογούν ότι χρειάστηκαν μία ολόκληρη εβδομάδα για να αλλάξουν μια αντλία για ένα πρόβλημα ζωτικής σημασίας όπως είναι το νερό.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους δημότες και κυρίως στους πολίτες στα Αποίκια που βίωσαν το πρόβλημα.

 Η τακτική που συνοψίζεται ‘’η μπάλα στην εξέδρα’’ αποτυπώνεται με τους ισχυρισμούς του κ.Σουσούδη ότι η δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη έκανε απευθείας ανάθεση για γεωτρήσεις σε εταιρεία από το Άργος.

Είναι ψέματα, καμία τέτοια ανάθεση δεν έγινε.

Να του υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη ενέταξε στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ του Υπ Εσωτερικών την αντικατάσταση και των εκσυγχρονισμό των αντλιοστασίων του νησιού και εν συνεχεία προχώρησε σε διαγωνισμό από τον οποίο προέκυψε ανάδοχος-εργολάβος.

Μακάρι και αυτός στη δική του θητεία να καταφέρει να φέρει στην Άνδρο ανάλογα έργα.

Οι πολίτες έχουν απαιτήσεις από ένα Δήμαρχο και μια Δημοτική Αρχή. Θέλουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ ο κ.Σουσούδης είναι ακόμα στην εποχή της αντιπολίτευσης.’’

Σημείωση “Α”: 

Ένας Ικαριώτης, ένας Γερμανός, ένας Αλβανός, ένας Αντριώτης… είναι ακόμη στο βουνό.

Για την Ιστορία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.