ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: ‘’ Προσβολή στη μνήμη και στην οικογένεια του μεγάλου ευεργέτη της Άνδρου Αλέξανδρου Γουλανδρή,’’

"Μαζί για την Άνδρο": η προτομή του Αλέκου Γουλανδρή μένει σκεπασμένη στο χώρο της πλατείας
Με τον γλύπτη Π. Τζανουλίνο που φιλοτέχνησε την προτομή ο Δ. Λοτσάρης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Τον περασμένο Δεκέμβριο , παραδόθηκε στο Δήμο Άνδρου η προτομή του Αλέξανδρου Γουλανδρή με την προοπτική να τοποθετηθεί στην Πλατεία Γηροκομείου μετά από ειδική τελετή που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2024, μετά από συνεννόηση του τότε Δημάρχου κ.Λοτσάρη με την οικογένειά του.

"Μαζί για την Άνδρο": η προτομή του Αλέκου Γουλανδρή μένει σκεπασμένη στο χώρο της πλατείας Το καλοκαίρι πέρασε, πέρασαν εννέα μήνες από τότε και όχι μόνο δεν έγινε καμία τελετή για να τιμηθεί ο μεγάλος αυτός ευεργέτης της Άνδρου αλλά η προτομή του μένει σκεπασμένη στο χώρο της Πλατείας.

Αυτή η συμπεριφορά, αυτές οι πρακτικές αποτελούν προσβολή στη μνήμη ενός ανθρώπου που προσέφερε στην Άνδρο και είχε βαθιά και μεγάλη αγάπη για τον τόπο του.

Προφανώς ενοχλεί ότι η πρωτοβουλία για την προτομή και την τιμητική εκδήλωση προήλθε από τη δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη.

Ο κ.Σουσούδης πρέπει να γνωρίζει ότι προσωπικότητες όπως ο Αλέξανδρος Γουλανδρής δεν ανήκουν σε καμία παράταξη.

Ελπίζουμε να αποκατασταθεί άμεσα αυτή η απρέπεια.’’

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
                ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

                 Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.